Het najaar betekent voor mij weer het zoeken naar nieuwe mix & matches. Waar de liefde voor monochroom blijvend is, merk ik toch dat ook kleur steeds meer gaat trekken. Vaak vind ik kleuren ‘lastig’, vooral omdat mijn kleine Sneeuwwitje zeker niet alle kleuren kan hebben. De aardetinten van nu vind ik helemaal geweldig, maar ik weet dat -vooral bij mijn dochter- niet alle kleuren gaan flatteren, dat heb ik namelijk ook met mijn blanke huid. Voor mijn zoontje is het een stuk makkelijker; er zijn maar weinig kleuren die hij niet goed kan hebben.img_5572-bordermaker

img_5545-bordermaker

Toch lukte het me om goed kleur te bekennen. “Kleur” hoor ik je denken. Voor mijn doen al erg kleurrijk! De items passen mooi bij het najaar, en mixen fijn doordat aardetinten met eigenlijk alles wel matchen! Een musthave voor in de najaarsgarderobe(s) dus.

img_5537-bordermaker img_5529-bordermaker

Celine kreeg een volledig Small Rags outfitje aan. Alles komt uit de huidige collectie, die vol zit met roestbruin en aardetinten. Love it! En ze kan deze kleur super goed hebben! De schoenen zijn van Zara uit een oudere collectie, maar mocht je soortgelijke zoeken, deze van mijn favoriete kindermerkje Naturino lijken er aardig op!

img_5527-bordermaker img_5524-bordermaker img_5520-bordermaker-1-1

Jesse draagt een mix van merkjes, die ik goed bij elkaar vind staan. De broekjes van Little Indians zijn hier altijd een succes, elke seizoen weer komen een paar modelletjes mijn kast in. Legergroen staat Jesse super goed, dus we hebben een paar van deze leggings ingeslagen. Dit broekje is van de afgelopen collectie, maar ook weer in de huidige Little Indians collectie zitten prachtige aardetinten. Daarbij zijn de broekjes super stretchy, dus voor beide kids goed te dragen. Het vestje is een good old H&M, de schoentjes zijn de Flex Experience 4 van Nike, die ik afgelopen zomer kocht in de sale. Heel fijne schoentjes, die de kinderboerderij, het KDV, de speeltuin en de straattegels al een poos goed hebben overleefd. Dat zullen zeker niet de laatste Nikes zijn die ik koop..img_5504-bordermaker-1

img_5516-bordermaker-1Ik vind de match super fijn geworden, niet alleen omdat het enorm matchy is, maar juist passend door de mix van eigen structuren en toch samen komen door de aardetinten. Love it!


img_0591-bordermakerHoi ik ben Sonja, twin mom van twee eigenzinnige peuters; Jesse en Celine. Toen de tweeling geboren werd, wist ik al gauw dat ik niet de typische roze-blauw mamma zou worden. Met zelf een passie voor mode en met inspiratie van Pinterest en Instagram, vind ik telkens weer leuke mix & matches voor ze, waarbij twinning mijn middle name is. Op twINSTYLEblog blog ik tweewekelijks over kindermode, interieur en leuke goodies. Maandelijks zal ik jullie nieuwe twinning outfits showen bij CKOTB, ik hoop jullie te kunnen inspireren in unisex én genderspecifieke outfits, die niet alleen voor tweelingen gaaf is om te mixen! Twinning kan áltijd!