Altijd al zelf je baby- en kinderkleding willen ontwerpen? Dat kan nu gewoon heel gemakkelijk bij Sweetest Design. Een super leuk webshop waar je letterlijk bijna alles kunt laten drukken, helemaal naar je eigen smaak en je wensen. Ik laat je zien wat wij lieten drukken en vertel je meer over deze leuke webshop waar je zeker zult slagen.

Sweetest Designfotodanique

“Ik ben Danique Leysner en ik ben in 2012 gestart met Sweetest Design. Door mijn ruim 9 jaar ervaring als styliste/designer voor commerciële mode bedrijven is Sweetest Design altijd on the spot met de laatste trends. Wij geven deze trends een eigen Sweetest Design sausje waardoor ze uniek blijven.

 

Naast bezig zijn met de webshop, ontwerpen en producten maken ben ik al ruim 19 jaar fan van de Backstreet Boys. Tijdens tours reis ik ze de hele wereld achter aan. Hierdoor ontstond al snel binnen de Sweetest Design collectie de fan artikelen. Backstreet Boys fans over de hele wereld dragen onze sieraden en t-shirt ontwerpen met daarin teksten van de Backstreet Boys verwerkt. Zelfs Howie Dorough heeft onze tshirts voor zijn vrouw en kinderen besteld, waar we natuurlijk super trots op zijn!

Het ontstaan van Sweetest Design

Sweetest Design is ontstaan doordat ik op zoek was naar een origineel moederdag cadeau. Het resultaat was dat ik zelf aan de slag ging en een sleutelhanger maakte met linten en kralen. Ik had al snel de smaak te pakken en maakten er nog een paar. Deze plaatste ik op Facebook en ze waren dezelfde dag al verkocht.

Toen ik 15 was heb ik een tijdje sieraden gemaakt en ik besloot ook dit weer op te pakken. Zo werd de collectie van Sweetest Design al snel groter en tegenwoordig hebben we een gevarieerde collectie met handgemaakte sieraden, tshirts, lifestyle producten en een baby collectie.

In 2014 werden we uitgeroepen tot Ultimate Webshop 2014, een award waar we super trots op zijn. Een bekroning op heel hard werken en we blijven hard werken om jullie Ultimate Webshop te blijven!”

Uniek en handgemaakt

Ik kwam een oproep tegen van Danique waarin ze zocht naar een aantal mensen die wel een design wilde aanleveren en de kwaliteit van haar webshop wilde testen. Kom maar op met die handel, dacht ik, en al snel hadden we leuk contact. We wisten toen al dat onze kleine spruit (die toen nog niet geboren was) een meisje zou zijn, dus de keuze viel al snel op een roze rompertje met lange mouwen. Maar wat zet je dan op een romper met zo’n zoete kleur. De standaard prinsessen teksten vielen voor mij al af, omdat ik wel van een meisje met een beetje pit houd (en ja dat is met de oudste al helemaal goed gekomen, ik word er af en toe gek van :p ) . Dus met het niet willen van zoete teksten op een zoet rompertje vielen al tientallen webshops af. Gelukkig kon ik bij Sweetest Design zelfs een eigen ontwerp aanleveren.IMG_4099

Hello Pinterest!!!! Druk op zoek naar een leuke, gave, stoere en hippe tekst die bij een klein schattig meisje past (daar ging ik toen ik zwanger was maar voor het gemak even van uit, dat ze lief, klein en schattig zou zijn).  Dus via via via, echt serieus vraag me niet waar ik de tekst vond, kwam ik op de volgende tekst: “Be brave little one”

De indianen pijlen (heel hip anno 2016) maakten het geheel nog net even stoerder. Dus ik was gelijk om! Een mailtje of deze tekst kon, en Danique kwam al snel met het verlossende antwoord dat alles mogelijk was. Dus ook ‘mijn’ tekst.

Het pakketje kwam leuk verpakt aan, en ik was wel benieuwd of deze print er ook na 2x wassen af zou zijn (uh ja, dat gebeurd nog steeds heel veel). Maar wat ik niet had verwacht, is dat het met velours werd gemaakt. Dus dat voelde gelijk al een stuk beter, dan een geprint printje (leuke zin 😉 ) . Maar natuurlijk werd het rompertje aan een hevige test onderworpen. Dus hup, in de wasmachine (was instructies stonden er duidelijk bij) en wassen maar. Deed het rompertje voor de zekerheid maar even binnenstebuiten maar hij kwam er prachtig en schoon weer uit.

IMG_4097

Ik ben zelf dus echt super blij met het rompertje, ook omdat ik gelijk vragen van vriendinnen kreeg, waar ik dat leuke rompertje had gekocht (“H&M, Zara, Primark?!?! ” eh nee ik liet hem zelf ontwerpen!) . Zoals je zie staat hij ook heel leuk bij het Z8 broekje dat we al hadden. Eerlijk gezegd vind ik het wel zonde om een rompertje zo leuk te laten bedrukken als je het in de winter gaat dragen onder kleertjes. Dus let daar wel even op als je dan toch iets wilt bedrukken. Wordt het wel echt gezien?

Het enige ‘nadeel’ dat ik heb gevonden is dat op het velours af en toe wat pluisjes blijven plakken. Maar ja, even wassen en de pluisjes zijn weer weg. Een stoffig kind is natuurlijk ook niet goed, dus eigenlijk is het wel een handige reminder voor een nieuwe wasbeurt (hahahahaha).

Wat vind jij van het assortiment van Sweetest Design? En weet jij nog een leuke print die je graag op een baby of kinderkledingstuk zou willen printen? Hou dan zeker de website in de gaten, want dit WIN WEEKEND maak je kans op een rompertje met bedrukking naar keuze!!!