Volgend jaar juli komt er een vervolg op de Cars 1 en Cars 2 (namelijk Cars 3, duh!) En om dat te vieren gaat Bliksem McQueen op tour de komende maanden door Nederland. De kans voor alle Cars fans om hun grote held in het echt te ontmoeten.

McQueen op weg van Zandvoort naar de Champs-Élysées

Bliksem McQueen, de meest legendarische raceauto uit Disney•Pixar’s CARS, komt tot leven tijdens een unieke trapauto race in de Franse hoofdstad Parijs op 2 oktober a.s. Daar neemt de supersnelle auto deel aan de wedstrijd op een compleet afgesloten Champs-Élysées. Om zich voor te bereiden op deze internationale race, reed Bliksem McQueen zich afgelopen weekend warm tijdens de Familie Racedagen op Circuit Zandvoort. Na deze kick-off reist hij twee maanden door heel Nederland en doet hij verschillende steden aan, zoals Rotterdam tijdens het jaarlijkse Monster Jam event. In alle rust heeft Bliksem McQueen al eerder op de Nederlandse wegen getraind en heeft hij onopgemerkt in iedere stad een kijkje genomen, dat blijkt uit foto’s die eerder zijn gelekt.

Cars tour

CARS TROPHÉE RALLY OP AFGESLOTEN CHAMPS-ÉLYSÉES IN PARIJS
Nadat hij de verschillende wegtypen en locaties van Nederland heeft mogen ervaren, neemt Bliksem McQueen op 2 oktober deel aan de Europese grande finale; de ‘Cars Trophée Rally’. Dit is een internationale trapauto race midden op een afgesloten Champs-Élysées in de Franse hoofdstad Parijs. Het is voor de allereerste keer dat Parijs haar prachtige laan afsluit en laat omtoveren voor een spannende internationale autorace. Bliksem McQueen gaat de komende maanden opzoek naar twee assistenten, een ouder en kind, die hem kunnen bijstaan gedurende deze bloedstollende wedstrijd. Zij zullen verantwoordelijk worden om de Nederlandse eer hoog te houden op weg naar een plek op het winnaarspodium.

unnamed

Na 2 oktober moet Bliksem McQueen zich volledig gaan richten op zijn rustperiode, voordat hij start aan zijn nieuwe avontuur in juli 2017. Dan schittert hij op het witte doek in Disney•Pixar’s CARS 3.

McQueens tourschema in Nederland

En? Zijn jullie kids ook zo’n fan? Neem ze dan deze zomer mee naar één van de meet en greets met Bliksem McQueen. Als je in de Randstad of het zuiden woont heb je geluk, en hoef je niet zo ver te racen naar een meet en greet. Anders moet je iets verder touren, maar het is vast het leukste dagje uit deze zomer, voor je kids.

Hieronder vind je het tourschema, meer informatie kun je ook vinden op de Disney website.

Bliksem tour

Ga jij met je grote Cars fan naar één van de meet en greets deze zomer?