Een nieuw schooljaar, een nieuwe start. Behalve de klerenkast die ik rond deze tijd doorspit op te kleine kleding, is het ook de hoogste tijd om het ondergoed eens onder de loep te nemen. Want op één of andere manier lijken die kontjes in de vakantie toch altijd een stuk sneller te groeien dan de rest van het jaar. En daarom zet ik vandaag de aller coolste onderbroeken voor je op een rij. Want hey, wie zegt dat onderbroeken saai moeten zijn, alleen maar omdat ze verstopt zitten onder andere kleding? Je kids kunnen zich op deze manier toch nog heel goed uitdrukken, of een statement piece dragen, zonder dat iedereen ermee ‘geconfronteerd’ wordt. Zoals onze dochter het liefst felgekleurde kleding bij elkaar aantrekt, waar zelfs een regenboog van op zou kijken. Maar we zouden kunnen afspreken dat ze met haar ondergoed kan doen wat ze wilt (niets is te gek of te kleurig, of teveel printjes) en dat ik een beetje stuur wat ze daar boven aantrekt. Dus laat je vandaag inspireren door te gek kinder ondergoed, en laat een wereld van onderbroeken (lol) voor je opengaan!

Te gek grafisch ondergoed voor jongens

Ik kende het volgende merk nog niet, maar alle Muchachomalo onderbroeken hebben een eigen verhaal en eigen printje. Wel alleen maar voor stoere boys, maar toch zijn ze erg leuk. Het zijn net mini schilderijen of eigenlijk beter gezegd, street art, voor om je achterwerk.

Wat dacht je van deze toffe jungle print? Stoere zwarte panters in een groene omgeving, en wat dacht je van die prachtige paradijs vogels op de achterkant…

Of deze met stoere tijgers?

Sommige merken houden ervan om hun naam op de elastieken band te zetten. Dat is zelfs steeds meer een trend.
Nou ben ik zelf niet perse een merken fanaat, en kunnen onze kinderen het net zo goed doen met goedkopere onderbroeken die non merk zijn. Maar ik moet wel zeggen dat ik voor mezelf graag wat meer voor kwaliteit kies. Aangezien ik nogal dezelfde maat houd (nu ik eenmaal vier kids heb gekregen, zit ik al ruim een jaar in dezelfde maat, yeah!)
Maar er zijn ook merken die naast hun naam op de elastieken band, ook hun merk over de hele onderbroek heen doen.

Wat dacht je van deze gave jongens boxer (ik weet het, weer jongens, straks komt er ook echt wat voor de meiden aan!) van Tommy Hillfiger…

Is jouw zoon niet bang voor een beetje roze? Dan is deze set met boxers van Björn Borg echt wat voor hem.

Hippe printjes voor meisjes

Meisjes kunnen niet alleen maar onderbroeken aan, maar hebben tegenwoordig ook gewoon boxers. En eerlijk is eerlijk, ik vind dat wel erg fijn. Dat de billetjes van de dames niet uit hun broekje piepen. Zo zag ik deze toffe boxer, met een prachtig girly kanten randje, en strikje, van Chicamala.Naast hele fijne goed zittende broeken, maar Tumble ‘n Dry ook hele fijne onderbroeken. Wat dacht je van deze set slips. Geen hele bijzonder prints, maar daardoor voor de wat introverte onderbroeken drager juist perfect. Toch wat meer kleurtjes, maar niet al te gek. Dat is deze set van Tumble ‘n Dry.

Nog meer roze, maar wel met hartstikke stoere print. Deze hipster set van Vingino is bij uitstek een geschikte set voor stoere meiden.

Duurzaam en biologisch ondergoed

Helaas moet ik zeggen dat er weinig echte duurzame merken zijn die tof ondergoed hebben. Het bestaat wel, duurzaam ondergoed voor kinderen, maar de meeste merken zijn gewoon saai lichtblauw of roze. Niet echt noemenswaardig in dit artikel dus.

Gelukkig kun je je met het ondergoed van Maxomorra helemaal de blits maken! Hoe tof zijn deze onderbroeken?! En nog goed voor de billen, het milieu en alles om ons heen.

Wat dacht je van dit te gekke panda printje. Ik zou hem zelfs mijn dochter nog wel aantrekken, zo schattig vind ik deze boxer. Maar goed, misschien is onderstaand ‘Rupsje Nooit Genoeg’ (zoals zij het gelijk noemde) onderbroekje meer wat voor haar. Lekker roze, maar door het rood en frisse groen toch met een leuke twist.

Goed je billen afvegen, want anders zit er … kak-tussen. Maar met deze coole boxer van Maxomorra zitten er altijd cactussen om je bips heen.
Eenhoorns blijven in. En ook daar houden onze dochters van. Dus dat dit hippe printje op een duurzame onderbroek staat, vind ik dan weer erg gaaf. En op een wat verrassende onderkleur, donkerblauw. Dat maakt het een stuk minder girly, maar de hartjes geven genoeg zachte accenten, waardoor het een feestje is om deze onderbroek weer aan te kunnen doen.