Ben jij op zoek naar interieur inspiratie voor een Nordic en natuurlijke babykamer welke rust uitstraalt en fris aanvoelt? Deze lichte kamer van Fay (dochter van Manon den Hartog) heeft rustige kleuren, en mooie houten accenten, waarmee je het natuurlijke tintje heel snel in huis haalt. Kijk je mee?

https://www.instagram.com/p/Bdr3T7uB7th/?taken-by=manondenhartog

De grand entré. Een kledingkast op pootjes geeft de hele kamer een wat luchtere sfeer, dan wanneer je er een massieve kast neerzet die van vloer tot plafond komt. In sommige ruimtes wil je juist een grote kast, en benadruk je de hoogte door een kast van vloer tot plafond te nemen. Maar in dit liefelijke kamertje van Fay is deze kast van Kidsmill een uitstekende keuze. Op de muur zit de kleur Pearl Grey van Painting The Past.

https://www.instagram.com/p/BdpnQhlhNzN/?taken-by=manondenhartog

De houten kinderwagen is natuurlijk van Ooh Noo, met daarin de konijnen pop van Kanindocka. Lekker ingepakt voor het aankomende koudere herfstweer.

https://www.instagram.com/p/BW8EITmAfDO/?taken-by=manondenhartog

Dit mooie ledikantje past perfect bij de kast. Als je op zoek bent naar een soortgelijk ledikantje, dan is het Scandinavische design van dit Bopita ledikantje. De schattige textiel vlaggenlijn brengt een subtiel tintje met kleur in het kamertje, en zoals je misschien ook ziet, passen de knuffels in het bedje precies bij de kleuren van de vlaggetjes. Zo breng je eenheid in het kamertje.

https://www.instagram.com/p/BW4-ZK2AEgV/?taken-by=manondenhartog

Om het hoekje een fijne plek voor de commode. Voor wat kleine spulletjes heeft Manon gekozen voor de welbekende kruidenrekjes van Ikea. De bovenste gewoon zoals ze ‘horen’ en het onderste op de kop gehangen, zodat je er een klein plankje van maakt, met daaronder een ieniemienie kledingrekje voor de kleinste kleertjes. Super schattig en vooral slim. Wij zijn ook fan van deze multifunctionele kruidenrekjes.

https://www.instagram.com/p/BVFibCkAk-2/?taken-by=manondenhartog

Met het vlaggenlijntje en nog wat ander baby moois. Wat dacht je van de schattige knuffel kussens van Fabelab , of de rammelaar van de Hema.

https://www.instagram.com/p/BZYLWwIAxCd/?taken-by=manondenhartog

Maar wat ik het leukste vind, zijn de wandhaakjes van Dippies. Hollands concept, gemaakt op eigen bodem, en lekker uniek. Aan het haakje een lekker zacht vestje voor de kleine Fay.

https://www.instagram.com/p/BXpmh8oAuuf/?taken-by=manondenhartog

Voor later, als er steeds meer en meer speelgoed het huis in komen. Deze gave speelgoed kist van Storm en Loet past hartstikke goed bij de rest van de kamer. Straks al het babyspeelgoed uit het zicht opgeborgen, om de rust te bewaren in dit mooie kamertje. Bovenop de kist weer de knuffels van Fabelab, en twee mooie houten speelgoed items van Pinchtoys.

https://www.instagram.com/p/BgjADfvjbLT/?taken-by=manondenhartog

Even uitrusten, of voeden van de baby kan in deze fijne rotan stoel van Kidsdepot. Aan de haakjes van Dippies kun je eindeloos veel baby schatten verzamelen, en afwisselen tot je geen inspiratie meer hebt…

 

Over inspiratie gesproken, vind jij deze kamer van Fay nou helemaal top, en zou je willen zien hoe je deze stijl doortrekt naar de rest van je huis?! Volg dan vooral Manon op Instagram voor de mooiste Scandinavische interieur inspiratie foto’s.

 

Shop the look

 

PIN IT