Voor het nieuwe zomerseizoen 2017 heeft nOeser zich laten inspireren door de magische onderwaterwereld met het thema “Big fish, little fish”. Met gave schildpadden, stoere haaientanden en gedetailleerde roggen prints. Prachtige trendkleuren als ocean blue, koraal roze en shark grey maken het een prachtige collectie! Met echte musthaves voor in elke fashionable mama en haar kids.

nOeser met zachte biologische stoffen

nOeser
Natuurlijk blijft nOeser ook dit seizoen weer trouw aan haar motto: “Be nutty, be nice”. Een beetje “nuttiness” vind je bijvoorbeeld in de lieve sushi print. Wederom werken ze met hun signature zacht biologisch GOTS gecertificeerd katoen (altijd goed  😉 ). Afgewisseld met toffe streepjes , uni’s in french terry en zachte sweats.

De SS17 collectie is bovendien uitgebreid met vele nieuwe modelletjes! Van verschillende soorten rokjes en nieuwe stijlen jump  s tot geweldige zomerjurkjes. Nieuwe topper is het exclusieve rompertje met schattig kraagje.

Ook deze collectie zorgt nOeser voor uitgebreide mix & match mogelijkheden; met cool te combineren prints voor een urban look, maar ook prachtige basics om je outfits compleet te maken.

nOeser babykleding is here to stay! De originele prints zijn geliefd onder moeders die eens een keer wat anders willen. Uiteraard is een groot deel van de collectie van biokatoen en voelt het heerlijk zacht. nOeser is verkrijgbaar van maat 50/56 tot en met 110/116 in prijsklasse 9,95 – 49,95 euro.