Nog op zoek naar een monochrome kamer zonder thema?! In de InstaRoom van Aiden is zijn er auto’s, dieren, strepen, super hero’s, tijgers en indianen invloeden. Maar toch past het allemaal prima! Moeder Carin vertelt:

‘Interieur en (kids) fashion zijn twee uit de hand gelopen hobby’s ūüėČ Ik haal overal inspiratie vandaan en vind het leuk om regelmatig het een en ander om te wisselen in huis. Gelukkig heb ik een man die erg handig is! Zoals je in de kinderkamer ziet ben ik fan van het zwart wit, maar ik probeer nu langzaam er ook wat kleur in te krijgen omdat ik merk dat mijn zoon Aiden dit leuk vind. Een half jaar geleden hebben wij de babykamer veranderd naar een stoere jongenskamer. Ik wil dat Aiden hier lekker kan slapen maar ook heerlijk kan spelen en met zijn fantasie op de loop kan gaan.

Op de grond ligt een witte gietvloer. En de zwarte muur is van schoolbordverf, zodat er mooie tekeningen op kunnen worden gemaakt.

Het Speelhuisje heb ik gewonnen op IG en is van Bonjourreve!! Zo gaaf want deze stond al een tijdje op mijn wishlist ūüôā We gaan ‘m alleen nog wit verven. De lichtjes zijn van Cottonbal Lights, via Bol.com .¬†De Miffy lamp via Bijenkorf. De bandana op vakantie in Frankrijk gekocht. De Mickey handschoenen hebben we in DisneyLand Parijs gekocht. Knuffel Mr Rags via Kidsdepartment, zigzag kussen van de¬†Hema en katten kussen van de Ikea, andere kussens had ik al. Waar de batman slinger vandaan komt weet ik niet meer.

Het bed is zo gaaf en Aiden is er zo trots op! We hadden al een tipitent en wilde iets wat er leuk bij zou passen. Het bed is van het merk Woood via Wehkamp. Het vloerkleed heb ik via Saartje Prum.

De tipi is van Te Leuk Hout, de vilten veren en de tipi muurstickers via huusje.nl. De wolken plankjes zijn van de winkel Flying Tiger.

Treinbaan via Ikea, de dieren via een speelgoedwinkeltje in ons dorp en de stoere wegdelen van Way to Play via Enlasnubes. Via deze site heb ik ook de tray van Buddy and Bear en de beker van Bopofomo.

Deze geweldige verentooi komt uit Australi√ę via House Of Lavargo en de gepersonaliseerde poster via codbyrachel.com. De slinger en de poef zijn van Nobodinoz via Kidsdepartment

Ladekast van Ikea, stokpaardje via huusje.nl, stalen letters van riverdale, cactuslamp Hema, poster via Dutchlifestyle, batman masker via Rumah Conceptstore.

Ronde stickers van Dutchlifestyle en Mickey stickers via etsy.com

De super hero haken zijn van thatsmine.dk via de Gele Flamingo, de hangers weet ik niet meer.. het pakje is van Littlebuds, waar Aiden brandenthousiast voor is. Super hippe kleding en beanies, een kijkje waard! De dieren ketting is via @AllAboutWildkids op Instagram.

Dekbedovertrek is van H&M home, de XL knuffel is van het merk Done by Deer via grasonderjevoeten.nl en de geweldige kussensloop is van het super toffe merk Bopomofo via Enlasnubes.


De super gave lampenkap is gemaakt door een vriendin.
Natuurlijk mag de Play and Go zak niet ontbreken, hier gevuld met de vele knuffels.

Ik hou ervan om er een gezellige boel van te maken en combineer Super Hero met Knuffels, diertjes, auto’s etc van mij hoeft het niet helemaal een thema te hebben maar gewoon een combinatie van alles wat ik leuk vind!’

Carin is mama van Aiden Dean (3 jaar) en wild van fashion en interieur. Samen met haar zoontje heeft ze een Instagram account¬†@carinh_ ¬†waar je ze kunt volgen. Alle hoogtepunten, derde verjaardag, Oud & Nieuw¬†(en nog veel meer)¬†maar ook alle mooie foto’s voor hun brandrep bestaan.