Bye bye Ikea hobbel eland, dag plastic hobbelpaard van Little Tikes en hello Maison Deux rocker!  Waarom moet speelgoed altijd van die schreeuwerige kleurtjes hebben? Leuk hoor, als je een kinderopvang aan huis hebt, maar ik vind het altijd wel fijn als het speelgoed (en de kindermeubels) bij het interieur blenden.

Maison Deux rocker

Maison Deux

Begin dit jaar werd Maison Deux in Amsterdam geboren. Een nieuwe en verfrissende brand die minimalisme met spelen en plezier combineert! Oprichters Woes en Pia Weinberg werden geïnspireerd, na het krijgen van hun tweeling zoon en dochter, om na deze turbulente start een nieuw (t)huis te ontwerpen. Het moest vol zijn van minimalistische, iconische spullen met een speelse twist eraan.

Maison Deux rocker

Deze prachtige rockers zijn gemaakt van echt eiken en 100% pure Kvadrat wol. Ook is er gedacht aan ouders met een mooie vloer. Kleine rubberen randjes maken dat de rocker geluidloos (en dus ook anti-kras!) op de vloer kan hobbelen.Maison Deux rocker

In het dagelijks leven is Pia vooral bezig met het verzinnen van nieuwe concepten, en het uitwerken en designen van nieuwe producten in de Maison Deux lijn.
Woes reist regelmatig naar de fabriek in Oost Nederland om daar de details van het hout en het textiel door te spreken. Ze wonen in het bruisende Amsterdam, waar ook hun studio gevestigd is.

Bowler-Hat-AbstractMomenteel zijn ze bezig met het uitbreiden van de Maison Deux lijn, en zijn er inmiddels ook houten alfabet blokken te koop. Ook kun je er terecht voor zachte en schattige (natuurlijk met een hip printje) kleertjes en baby dekens. En wil je niet zonder je rocker uit huis? Dan kun je een speldje met één van de iconen dragen, zodat je nooit echt alleen meer bent…

Maison Deux rocker

Zou jij ook één van deze gave en vooral unieke rockers in huis willen hebben? Welke rocker is jouw favoriet?