Een tijdje geleden ontmoette ik Vanessa van Little Indians, en zag ik de AW’16 collectie weer hangen en ik moest er gewoon iets over schrijven. Ik ben zelf altijd op zoek naar leuke kleertjes voor de kids, maar meestal is leuk niet praktisch. De collectie van Little Indians is gelukkig super comfortabel en ziet er ontzettend mooi uit! Kijk jij nog even welke items je moet scoren voor een fijne, mooie winter vol fashionable kleertjes?

Little Indians AW’16 collectie

De wintercollectie van Little Indians is gebaseerd op het Franse versje “Promenons-nous dans les bois”. De Little Indians zijn op avontuur in het bos en, al spelend met hun kledingstukken, schuilen ze voor een wolf. Deze bron van inspiratie resulteerde in een avontuurlijke collectie waar dit speelse thema subtiel in naar voren komt.

De collectie bestaat ook dit seizoen weer uit een ruime selectie aan comfortabele all-over geprinte broekjes met uitgewerkte details. Daarnaast zijn er coole sweaters, suède schoentjes, mooie knitwear en een geweldig zacht leren jasje.

Tevens is Little Indians vanaf dit seizoen beschikbaar voor kinderen van 0 – 6 jaar!

Mijn favoriete item is toch wel het bovenstaande setje 🙂
En welk item mag in jouw kiddo’s kledingkast niet ontbreken?