Creatieve kids en mama opgelet! Wij vonden een perfecte tekenmap voor de allermooiste kunstwerken van je kiddo, ook wanneer je onderweg bent. Dus heb jij een kleine creatieveling die het liefst overal tekent en kleurt? Check out deze handige opberg- en tekenmap van Lilliputiens…img_5432

Lilliputiens tekenmap

Met de bos- en circus tekenmap ben jij de kunstenaar! Je bergt je stiften en/of potloden op aan de ene kant en aan de andere kant is er ruimte voor het tekenblok met gave kleurplaten en spelletjes van Lilliputiens. Deze tekenmap is ideaal voor on the go want je neemt hem zo mee onder je arm, dankzij de handige hengels. Niet meer sjouwen met een etui, een tekenblok en verkreukelde kleurplaten en kunstwerken. Gewoon alles in één handige opbergmap. img_5430Een droom voor ouders die toch al met luiertassen, stukken speelgoed en loopfietsjes moeten rondsjouwen de hele dag. Met deze handige map kan je kleine kunstenaar lekker zelf alles bij de hand houden en zelf meenemen waar hij ook gaat.

De map is gemaakt van een soort neopreen, dus kan zeker tegen een stootje. Aan de ene kant van de map een mooie circus illustratie, de andere kant het bos in het donker. De handvaten aan de bovenkant zorgen ervoor dat je kind gewoon de map mee kan nemen in de hand of om de schouder. Ideaal dus.

Lilliputiens tekenblok

Bij deze tekenmap zitten vijf potloden en 1 tekenblok er al bij. Zo kun je dus met alleen het kopen van de tekenmap al direct aan de slag. Natuurlijk vult je kind het snel aan met zijn eigen lievelingskleurtjes en stiften, maar het begin is er al.

img_5421

Het tekenblok dat er bij zit, zit vol met leuke en grappige kleurplaten en spelletjes. Doolhoven, zoek kleurplaten en hoofdjes zonder gezicht die je helemaal zelf kunt tekenen. Je kind hoeft zich dus zeker de komende uren niet te vervelen.

img_5422

Ook wel handig, een plekje om de naam en je telefoonnummer in te vullen, mocht je in de speeltuin deze pareltjes kwijt raken, dan kan iemand je altijd bellen, als ze niet zelf je kids kunstwerken al hebben doorverkocht aan een kunsthandelaar 😉

img_5420

Opbergen die hap

Natuurlijk moeten al die mooie kleurplaten en spelletjes wel ergens netjes worden opgeborgen. Achter het stuk met alle stiften en kleurpotloden is een handig vak gemaakt waar je alle tekeningen netjes kunt opbergen. Dus geen gekreukelde kunstwerken meer, maar alles netjes onder één dak… img_5425Met de leuke accent rits doe je de map dicht, en kun je verder gaan met spelen in de speeltuin of zwemmen in het zwembad. Lekker on the move met de Lilliputiens tekenmap dus!

img_5427