LEGO is en blijft hier een favoriet speelgoed soort! We hebben letterlijk duizenden blokjes in huis, en in bijna elke kamer in het huis is wel LEGO te vinden. Dus toen de kids gevraagd werdt vanuit LEGO of ze wel de nieuwe sets van Hidden Side wilden testen waren ze dol enthousiast! Niet voor niets is ook de Newburry Spookschool de winnaar van het Speelgoed van het Jaar Verkiezingen (applaus!). Onze kids mochten de sets van het ‘Kerkhof Mysterie‘ en de ‘Paranormale Interceptie bus‘ testen en ze vinden het fantastisch. Dus laat ons je snel meer laten zien en vertellen…

lego hidden side

LEGO Hidden Side

LEGO heeft een hele nieuwe serie, namelijk de LEGO Hidden Side serie. Deze sets bestaan niet alleen maar uit de welbekende plastic steentjes met nopjes erop, maar gaat samen met een nieuwe app waarmee de LEGO set in VR (Virtual Reality) tot leven komt.

lego hidden side
Parker

In de app moet je met de Youtube sterren Jack en Parker (LEGO figuren dus) op zoek gaan naar de spoken in de set. Het enige wat je nodig hebt is een beetje rustige achtergrond (wij gebruikten gewoon de witte muur, en een witte eettafel voor het beste foto resultaat), je scant de set met de app en je kunt beginnen met spelen.

lego hidden side
Jack

Virtual meets Reality

Wordt je een spook of een spokenjager? Dat mag je zelf weten. De kids vinden het dus ontzettend leuk om niet alleen maar met de LEGO zelf te kunnen spelen, maar ook op mijn telefoon (zucht….) het spel kunnen spelen.

lego hidden side

Het spel is ook niet te moeilijk, al wordt de moeilijkheidsgraad naarmate je verder komt in de game wel stukken moeilijker. Dus ook daar zit mooi weer wat uitdaging in.

lego hidden side

Verder wordt er nu ook heel veel gespeeld met de LEGO Hidden Side set zelf, ook zonder mijn telefoon (YAY). En zo nu en dan komen ze vragen of ze het spel mogen spelen met de app. Natuurlijk schatjes! Wel moet ik erbij zeggen dat ik dit echt een spel/serie vind voor kids vanaf een jaar of 9. Of mijn kids zijn gewoon niet zo gewend aan spoken en geesten etc. Maar zelf vind ik het wel fijn om te zeggen dat dit niet bepaald speelgoed is voor jonge kinderen. Dus mocht je beginnende pubers in huis hebben, of gewoon zelf verzot zijn op LEGO en VR, dan is dit echt wel een serie die je in huis MOET hebben!

lego hidden side

Super Speed in elkaar zet impressies

Onze zoon is een bijna professionele LEGO bouwer, dus die zette de set in een korte tijd neer zoals je kunt zien 😉

https://www.facebook.com/coolestkidontheblog/videos/2585324458177339/
https://www.facebook.com/coolestkidontheblog/videos/3461372483880490/
https://www.facebook.com/coolestkidontheblog/videos/2527596584138754/
https://www.facebook.com/coolestkidontheblog/videos/477290779543798/
https://www.facebook.com/coolestkidontheblog/videos/855821624814235/

Hieronder laten we nog wat impressies zien. Wij geven de LEGO Hidden Side series een 9!

Foto’s van LEGO Hidden Side

lego hidden side
lego hidden side
lego hidden side
lego hidden side
lego hidden side
lego hidden side
lego hidden side

Gooi snel wat LEGO Hidden Side items in je winkelwagentje

PIN IT