Hoera! Het wordt weer warmer buiten! Hoewel de foto’s nog in de sneeuw gemaakt zijn, en het af en toe nog verre van lente lijkt door de harde wind en grijze dagen, stromen alweer de voorjaarscollecties binnen en kan ik niet wachten tot de echte lentezon begint door te breken! Ook voor de twins; want dat betekent dat de dikke wintertruien weer weg mogen, en we de lichtere kleding weer kunnen vervangen! Hoera. 

Maar goed. We leven in Nederland. En dat betekent dat je de hoogzomer items (slash drop 2 van alle collecties die verkopen in landen waar ze dit binnenkort alweer aan kunnen) hier voorlopig nog niet aan kan. Een tip van mij; struin de laatste restanten af die nog in de sale te koop zijn! Zo kan je de wintercollectie upgraden en zomeritems al combineren met de nieuwe (winter-) items. Het fijne is dat webshops in de sale soms ook oude zomer  ’16 items erin gooien, wat betekent dat je soms ineens een item dat al lang op je wishlist stond vind. Happened! En blij dat  ik was, haha!

Zo ook vond ik in de final sale dit Mini Rodini jasje voor mijn dochter. Zij rockt hem, ondanks dat hij zalmroze is en een enorme eyecatcher. Het leuke aan het vestje/jasje vind ik dat hij oneindig te combineren is, ondanks dat hij erg opvallend is. Zowel basic goed te combineren met een simpel maillotje en een jurkje, maar ook over de top met een print (zoals op de foto, een rokje van Mini Rodini, ook uit de sale) en een beige maillot van Popupshop (yep, eveneens..). Ik ben namelijk gek op merkjes, maar wellicht nog maar op de sale, waarin ze voor 50-70% in de sale worden verkocht. Dan wordt het ineens voor een groter publiek betaalbaar!

Ik vind het leuk om items vaak stoer te stijlen, en ook al ie het outfitje girly, toch probeer ik ervoor te zorgen dat er een beetje edge is. Het stijlen met Dr Martens does the trick, all the time! Elk outfitje wordt net een beetje stoerder en rockt het net wat meer dan met gewone laarsjes of een sportschoen. Ik ben fan! 

J heeft een Bobo Choses jasje aan, die fijn mix & matched met zijn zus haar jasje. Oranje boven! Dit jasje kocht ik vorig jaar over via een facebookgroep die tweedehands kinderkleding verkoopt, echt een aanrader en vooral verslavend, dus houd je portemonnee uit de buurt! Mijn zoontje is op dit moment geen fan van de camera, dus veel foto’s maak ik niet van hem. Ik heb enkele foto’s gemaakt waarin je ziet dat hij wat stoerder gestijld is met een broekje van NUNUNU en een sjaal van Zreefer. C draagt een sjaal van Mingokids. 

Je kunt dus prima voor een leuker prijsje duurdere items kopen, en goed mix & matchen. Ik vind deze match super tof en weet dat wij de komende periode dit zeker vaker zullen dragen (oké, ook omdat mijn kleine dame eist dat ze haar oranje jasje aan wil. Zucht, die peuterpuberteit.. Ach. In dit geval vind ik het geen probleem ;-)).


Hoi ik ben Sonja, twin mom van twee eigenzinnige peuters; Jesse en Celine. Toen de tweeling geboren werd, wist ik al gauw dat ik niet de typische roze-blauw mamma zou worden. Met zelf een passie voor mode en met inspiratie van Pinterest en Instagram, vind ik telkens weer leuke mix & matches voor ze, waarbij twinning mijn middle name is. Op twINSTYLEblog blog ik tweewekelijks over kindermode, interieur en leuke goodies. Maandelijks zal ik jullie nieuwe twinning outfits showen bij CKOTB, ik hoop jullie te kunnen inspireren in unisex én genderspecifieke outfits, die niet alleen voor tweelingen gaaf is om te mixen! Twinning kan áltijd!