Vandaag een klein maar fijn kamertje van Jolie. Het kamertje is niet ontzettend groot, maar het resultaat van een goed uitgedachte kamer is groots! Kijk je mee in de babykamer van Jolie?

(door Eefje) De kamer van Jolie is niet heel groot. Ik vond het een uitdaging om in deze kleine ruimte een gezellige en praktische babykamer te creëren. Inspiratie deed ik vooral op Instagram en Pinterest op. Ik bewaarde de foto’s en heb daarvan een moodboard gemaakt. Vanuit daar ben ik begonnen met spullen verzamelen. De basis is wit, aangevuld met roze en zwart wit. Lief en stoer! Ik ben heel blij met het resultaat.

Op de muren zit de kleur Sandy beach van Flexa Creations. Dit geeft meteen een warm gevoel. Op 1 muur koos ik voor de kleur stylish pink van Flexa Creations. Ik vond de combinatie tussen deze twee pastel tinten meteen te gek.

Het bedje, de kledingkast, de gordijnen, de houten rekjes en plank boven de commode zijn van Ikea. De houten rekjes aan de muur zijn eigenlijk kruidenrekjes, heel goedkoop en meteen een groots resultaat.

De dromenvanger komt van Puck Wonen in Heerlen. Het wolken lampje is van my little lovely company. Het vaantje met Dream Big vond ik bij Kwantum.

Het sterrenkussen in het bedje is van Wibra. De berenknuffel in het wiegje is van Blokker.

De slingers kocht ik bij Little Miss Pineapple in Heerlen. Het laddertje had ik al en verfde ik in dezelfde kleur (stylish pink) als op de muur.

De hydrofieldoek van de Hema gebruikte ik als decoratie op het verschoonkussen van Jolie. Het mandje met stippen is van Ikea. Het schapenvachtje op de grond is ook van Ikea.

Het dekentje in het ledikantje is van Baby Anne-Cy Het dekentje aan het laddertje is van Kleine Keutel.

Over Eefje: 

Eefje Rooyakkers 34 jaar, getrouwd met Rob en samen een zoontje Luc 10 en dochter Jolie van 7 weken oud.
Woont in moderne gezinswoning in Heerlen. Volg Eefje en haar gezin ook via Instagram

PIN IT

lichte witte babykamer inspiratie

lichte witte babykamer inspiratie

light tiny and white nursery

light tiny and white nursery