(door Nelleke)
Wij kochten een nieuwbouwhuis. Dus ik kon me uitleven op drie kinderkamers! Dagen op Pinterest gespeurd en ideeën opgedaan.
Onze dochter kreeg een kamer op zolder. Voor haar gingen we voor oudroze, wit en goud. Ze is een echt meisje-meisje dus was helemaal blij!
girls room
De gouden stippen, knuffels en knoopkussen bestelde ik op Aliexpress! Zo’n tof knoopkussen kun je trouwens ook zelf maken, en zo maak je een knoopkussen zonder te naaien.
 
We kochten een mooie brocante kast en op de grond hebben we een hinkelbaan gemaakt. Leuk als ‘decoratie’ én leuk om mee te spelen! Gewoon met washitape.

Voor onze 2 zoontjes wilde ik graag (beton)grijs in combinatie met wit. De ene een lambrisering, de ander bergen. Handig zo’n zwager die schilder is!
 
Beide jongens kregen een lockerkast. Lekker stoer met het zwarte bed!
 
Ik hou van groen in huis en onze zoon is gek op auto’s. Leuke combi om als decoratie te gebruiken! Wij en de kids zijn erg blij met de kamers!

SHOP THE LOOK

Wil jij ook zo’n toffe kamer in een handomdraai bij elkaar shoppen? Wij deden alle research alvast voor je, zo hoef je alleen maar alles in het virtuele winkelwagentje te gooien, op bestellen klikken, en met de beentjes omhoog lekker wachten tot de postbode komt met alle spullen. Kun jij vast verder nadenken of gaan klussen.

Wit bed met lades

Roze knoopkussen

Sleepy Eyes

Gouden stippen stickers

Roze slaaptrainer van Zazu Pam

Washi Tape

Brocante witte kast


Metalen bed

Canvas opbergtas

Hangplank

Muursticker geometrische beer

Zwarte lockerkast

Tipi tent

Lightbox

Cotton Balls

PIN IT:

Wil je meer zien van Nelleke? Volg haar dan op Instagram voor nog veel meer toffe foto’s en inspiratie.