Als je meisjes in huis hebt, dan is het vaak niet de vraag of er sieraden komen, maar wanneer. Met inmiddels twee meiden in huis, die allebei een behoorlijk prinsessen gehalte hebben, hebben we ook een aantal kleine meisjes sieraden in huis. Toen Tanja van KAYA sieraden vroeg, of we een setje hand gegraveerde en handgemaakte armbandjes wilden reviewen, sprong de oudste een gat in de lucht! Want een jaar geleden kreeg ze ook een prachtige mama & me armband van KAYA, en die draagt ze met enige regelmaat. Maar ik vond nu dat het tijd was om de band van de zusjes vast te leggen. Dus kozen we voor het prachtige Infinity armbandje. Een perfect cadeau voor zusjes, of moeders en dochters, en alle andere relaties die in een handgemaakt sieraad verdienen.

Over KAYA sieraden

Tanja die jaren werkte bij een multinational, zag nergens persoonlijke sieraden voor haar dochters Kaya en Sanne. Dus bedacht ze in 2012 een bedrijfsplan, kocht wat labels en startte de webshop. Maar met het maken van goede kwaliteit sieraden voor haar kids was niet de enige droom. Ze wilde door haar werk het liefst ook een project steunen in Gambia dat kansarme kinderen naar school stuurt. En dat lukte. Per verkocht sieraad gaat er een bedrag naar de stichting Eduki, waardoor er inmiddels al vijf kinderen volledig naar school kunnen.

Bij KAYA koop je niet alleen maar kindersieraden maar ook sieraden voor mama’s en oma’s. Of zelfs een aantal jongens sieraden. Dus of je nu zoekt naar een perfect Moederdag cadeau, of een communie sieraad, een prachtig uniek geschenk voor een verjaardag, je vind het bij KAYA.

Zilveren INFINITY armbandjes

Alle sieraden zijn gemaakt van echt zilver. Geen plastic of houten kraaltjes. En Tanja maak gebruikt van echte zoetwaterparels. Wij kozen voor een armbanden setje voor de meisjes, met daaraan een mooi lichtroze zoetwaterpareltje. Dat vind ik ook mooi aan de armbandjes, de kleine maar prachtige details die het echt super uniek maken. Alle aandacht die eraan besteed wordt en de prachtige afwerking zijn een lust voor het oog  😉

Je kunt één kant laten graveren of zelfs twee kanten. Mij leek het leuk om aan de ene kant het woord ‘sisters’ te zetten en aan de andere kant de naam van hun zusje. Dus babylief kreeg een armband met de naam van haar grote zus, en grote zus kreeg de naam van haar baby zusje erop. Voor het geval ze vergeten hoe de ander heet ofzo  😉

De armbandjes kwamen in een mooi doosje met daarbij een zelf geschreven kaartje, wat ik leuk vind, omdat je dan echt dat stukje handwerk ziet. Een kort persoonlijk berichtje maakt het helemaal af. De armbandjes lagen mooi boven elkaar met het woord ‘sisters’ naar boven. Onze oudste prinses kon niet wachten hem om te doen. En bij babylief was het even een beetje een gepriegel maar ook zij vond het maar wat mooi. Vooral dat bungelende pareltje aan de armband was reuze interssant. Dat moest natuurlijk wel eventjes geproefd worden, maar daar maakte ik me verder geen zorgen om. Want Tanja maakt gebruikt van extra sterk materiaal. Natuurlijk is het geen bijtarmband, maar die ene keer even proeven welke kleur het pareltje was kon prima. Daarbij is het toch wel erg handig om gewoon even de maat op te meten van je dochter. Want op de site staat het aantal centimeters dat het armbandje lang is, en de leeftijd voor wie het geschikt is. Voor de oudste koos ik voor de maat 4-5 jaar, maar deze zat toch echt nog veel te los. Lesje voor het vervolg, gewoon even meten want meten is ….  😉

Je kunt trouwens de armbandjes wel verstellen, maar in ons geval kon die alleen nog groter (dus als je een armbandje kiest dat nu gewoon precies past, dan kun je daar nog wel even mee vooruit, want er zit nog een langer kettinkje bij). Ze moet dus nog heel even geduld hebben om deze mooie armband om te kunnen, maar de jongste draagt hem al wel heel regelmatig. En vanwege het verleng kettinkje kan ze die ook nog wel om tot ze een jaar of twee/drie is verwacht ik. Je koopt het dus niet alleen maar voor heel even, maar hebt echt wel lang plezier aan zo’n sieraad.

Alle kenmerken van het INFINITY armbandje op een rij

♥ Je ontvangt twee armbandjes van echt zilver.
♥ Je kan zelf de kleur parel kiezen.
♥ Verkrijgbaar van babymaat tot damesmaat.
♥ Eenvoudig in maat verstelbaar door het verlengkettinkje van 4 centimeter.
♥ Je kan de voorkant en/of achterkant graveren (of geen gravering).
♥ Heel leuk voor haar naam voorop en datum van de feestelijke gebeurtenis achterop.
♥ Het zilveren graveerplaatjes is 1 cm breed en 2.6 cm lang.
♥ Maximaal 20 tekens per zijde.
♥ Jouw speciale woorden, namen en data zal een cadeau creëren dat voor altijd wordt gekoesterd.
♥ Extra sterk(!) door gebruik van sterke gesoldeerde schakels.
♥ De bedel wordt ambachtelijk met de hand gegraveerd in ons atelier met een graveerpen. De pen is gekoppeld aan een hoge druk apparaat die ervoor zorgt dat je helder en diep kan graveren. De gravering is dus niet ‘machinaal kaarsrecht’ of gestempeld, maar letterlijk ‘handgeschreven’ door Tanja.
♥ Luxe verpakt in sieradenbuideltje met zilverpoetsdoekje + wenskaartje.
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).

 

Wil je nou ook zo’n prachtig sieraad? Je shopt onder andere deze INFINITY armbandjes in de shop of je waagt een kansje voor onze grote Moederdag give away op Coole Ouders. Daar maak je deze week namelijk kans op een waardebon van € 50,- waarmee je ruime keuze hebt uit het hele assortiment!