Ja ja we moeten eraan geloven. Ons eerste huisdier is een feit! Ondanks alle goede voornemens om geen harige, lawaai makende en dure huisdieren te nemen zijn we om. Wat begon met wens van dochterlief voor een klein wit konijntje resulteerde in een grijze/witte af en toe blazende kat 😮 ! Meet Bootsie, de levensechte kat van FurRealFriends die sinds kort ons leven af en toe op de kop zet en deel uitmaakt van ons gezinnetje.

Bootsie de kat

De schattige Bootsie is een grijze, kleine kat met een persoonlijkheid om van te houden! Haar humeur verandert als je met haar speelt. Wanneer je haar iets lekkers geeft, wordt ze blij. Maar tik je twee keer op haar bekje , dan kan ze ‘grumpy’ worden! Maak het maar snel weer goed door haar zachtjes en liefdevol over haar hoofdje te aaien. Bovendien vindt Bootsie het heerlijk om geknuffeld te worden, dus til haar op en leg haar dicht tegen je aan. Bootsie heeft duidelijk een eigen wil, maar als je haar genoeg verwent zal het je beste vriendje worden!

We kwamen Bootsie de kat voor het eerst tegen in de speelgoedwinkel bij ons in de wijk. Een blazende boos kijkende kat, die meteen de aandacht van dochterlief trok. Als je voor zijn oogjes zwaaide met je handen dan begon hij tot leven te komen! Hoe cool is dat?! Dat Bootsie van Fur Real Friends niet alleen maar schattig is, maar ook boos en chagerijnig kan doen vond ze alleen maar geweldig! Een lief katje is leuk, maar een katje met karakter… dat past wel bij haar 😉 Toen ons gevraagd werd of we Bootsie onder de loep wilde leggen voor jullie, zeiden we dus geen nee!

Voor hele jonge kinderen die een lieve knuffel zoeken met wat geluidjes zou ik Bootsie afraden. Ze is toch wel een beetje chagrijnig en kan boos blazen! Dat de allerkleinste daar niet zo heel dol op zijn kan ik me voorstellen. Maar je hebt ook kinderen die natuurlijk helemaal dol zijn van ‘gekke katten’. Op de verpakking staat voor 4+ jaar en ik vind dit een mooie leeftijdsaanduiding. Dochterlief is sinds september vier jaar en kan prima met haar nieuwe huisdier overweg.

Ook erg fijn is de aan/uit knop onder haar kontje. Want ze is heel leuk en lief en de kids kunnen zich heel lang met Bootsie vermaken. Maar soms, alleen maar heel soms (na een minuut of twintig :p ) vind mama het wel even genoeg. We hebben natuurlijk met een reden geen echte huisdieren. Drie kinderen maken voorlopig genoeg lawaai 😉 

Ook erg fijn als je de Bootsie als kerstcadeau zou willen geven. Want standaard staat hij in demo mode (nee echt?!) en gaat ze dus typisch mauwen zodra er wat beweegbaars waarneembaar is voor der.

Je kunt Bootsie een heerlijk visje te eten geven, waardoor ze minder moody is. En ze kan zelfs verliefd naar je kijken! Omdat de pootjes ook omhoog kunnen kan je heerlijk met haar knuffelen, wat ze allemaal maar fijn vind. Maar pas op, want deze kattenkop kan snel verwend raken 😉

Mijn kinderdroom is nu in ieder geval uitgekomen! Ik wilde altijd zoooooo graag een beest van Fur Real Friends (ja zo lang bestaan ze dus al 😮 ) .

En jij?! Zou jij deze kattige kitten wel in huis willen hebben?