(door Angela) 

THE KID │Jax Lennon, 3,5 jaar. Over precies 5 maandjes gaat Jax naar de basisschool en daarom gaan we er in onze vrije tijd vaak op uit samen om te genieten van wat quality time samen. Jax speelt graag met zijn Brandweerman Sam speelgoed, Playmobil en de Thunderbirds (ja die van vroeger ja!). Jax zijn favoriete outfit is een fijne jeans, zijn dr. Martens schoenen (alias zijn brandweerschoenen) en een fijne trui of shirt. Gelukkig voor mama heeft hij (nog) geen eigen wil op kledinggebied en trekt alles aan wat ik klaar leg. Al wil hij tegenwoordig ook wel graag in zijn brandweerpak of thunderbirdoutfit de straat op en natuurlijk is dat af en toe prima 😉 .

MAANDAG


OMA ꓲ Joehoe een nieuwe week! Vandaag gezellig een dagje naar oma! Maar eerst even gek doen terwijl papa en mama zich aankleden.
Outfit:
Blouse: Vingino (via vingino.com)
Shirt: Mini Rodini (via Pettozi.com)
Broek: Zara (via zara.com)
Schoenen: Dr. Martens (via drmartens.com)

DINSDAG

BIBLIOTHEEK │ Vanmiddag gaan we naar de bibliotheek, lekker boekjes lezen, uitzoeken. Om vervolgens de rest van de middag boekjes te lezen samen.
Outfit:
Trui: Mini Rodini (via Petozzi in Den Bosch)
Jeans: Vingino (via Vingino.com)
Schoenen: Converse Allstars (via nextdirect.com)

WOENSDAG

HERSTOUTFIT │ Vandaag kwam er een mega groot pakket binnen van onze favorieten winkel; de Zara. Jax zit in een groeispurt want alle shirts en broeken worden te kort en op deze manier vullen we zijn herfst/winter garderobe aan met mooie en fijne basics.
Outfit:
Vest: Zara (via zara.com)
Longsleeve: Zara (via zara.com)
Distressed skinny Jeans: Zara (via zara.com)
Hoge sokken: Wibra
Schoenen: Dr. Martens (via dr.martens.nl)

DONDERDAG

QUALITY TIME! Mama is vrij en op deze mooie zonnige dag gaan we avonturen sparen bij Hoppies. Dwalen in de het maisdoolhof, wandelen door het blotenvoetenpad en van de modderglijbaan zo het water in. Samen genieten en avonturen sparen!
Outfit:

UV-shirt: Beach and Bandits (via beachandbandits.com)
Jeans short: We (www.we.com)
Sandalen: Birkenstock Rio (via birkenstockshop.nl)

VRIJDAG

PLUKTUIN ꓲ Vandaag gaan we een fijn dagje op stap naar de pluktuin! Jax plukt vol enthousiasme zijn bloemetjes maar gaat al snel de speeltuin in. Lekker spelen in zijn fijne baggy boyfriend jeans, en een zachte longsleeve van Tiny Cottons.
Outfit:
Longsleeve: Tiny Cottons (via Nynstyles.nl)
Boyfriend jeans: Zara (via Zara.com)
Schoenen: Adidas Superstar (via Sarenza.nl)

ZATERDAG

UITWAAIEN ꓲ Een bewolkte zomermiddag, lekker rennen en stokken zoeken in het bos en als afsluiter picknicken aan het strandje.
Outfit:
Longsleeve: Mini Rodini (via Orangemayonnaise.nl)
Jeans: Vingino (via vingino.com)
Laarzen: Bergstein (via Sportsworld)

ZONDAG

SHOPPEN! Er zijn weer wat nieuwe collecties uitgekomen en die gaan we even in real life bekijken! Samen gezellig naar Den Bosch, onze favoriete stad.
Outfit:
Trui: Mini Rodini (via Kidsdepartment.nl)
Skinny Jeans: Zara (via zara.com)
Schoenen: Dr. Martens (via Dr. Martens.nl)

 

 

THE MOM │ Angela, 30 something, samenwonend met Dimitri en trotse mama van Jax. Ik werk parttime als marketing en communicatie medewerker bij een productiebedrijf. In mijn ‘vrije tijd’ assisteer ik bij Studio Davi, het creatieve bedrijf van mijn zus. Hier verzorg ik lifestyle fotoshoots, ben ik verantwoordelijk voor de website, social media, styling (kinder- en baby) kamers en ontwikkelen we samen nieuwe producten. Toen ik zwanger werd ging er een wereld voor me open op het gebied van kinderkleding. Wat een leuke merkjes zijn er voor jongens, nooit geweten! Ik combineer graag fijne basics met de wat duurdere merkjes en probeer op deze manier mooie looks te creëren. En natuurlijk kun je mij volgen op Instagram!