(Door Sharon) Vandaag zet ik Bodhi in het zonnetje. Naast een geweldige zoon is hij mijn allereerste stijlicoon, mijn mini me, een van de drie grootste liefdes in mijn leven.
Bodhi is de zoon die iedere moeder wenst. Behulpzaam, lief, respectvol, charmant maar misschien nog wel het beste in het maken van te gekke combi’s. Bodhi kiest namelijk zelf zijn kleding uit. Niet alleen wat hij die dag aan doet maar ook wat er geshopt wordt.

Bodhi houdt van comfort, hier heeft hij gekozen voor een groene trui van de Zara met een broek van Luckyno7. Later in deze blog zal je nog meer zien van dit stoere merk, dat de laatste tijd één van Bodhi’s favorieten is. Waarom? Nou, Luckyno7 heeft een ontzettend stoere collectie dat ook nog eens ontzettend comfortabel is. Of…om het in Bodhi’s woorden te zeggen: “Oeeehhh, deze zit superzacht!”. Dat in de collectie veel aardse tinten voorkomen maakt papa ook nog eens jaloers!
O ja…Bodhi, de mini SneakerFreaker, woont zowat in zijn Nike Air Max 1.

Bodhi houdt van zijn statement Tees van Runwaykids. De Badass en Rebel T-Shirts worden hier het liefst dagelijks gedragen. Ze zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen te verkrijgen op www.runway-kids.com.
Ook hier draagt Bodhi een broek van Luckyno7. Ditmaal de stoere Jog Denim Pants dat het ook erg goed doet bij papa, want die draagt ook het liefst alleen maar de JoggJeans van Diesel. Zij hebben er zelfs een Cheer bij bedacht: “Looks like a denim… Feels like a PJ when you wear ‘m!” Nu proberen ze Billie achter hun karretje te spannen om dit voor hen te cheerleaden…Zucht…

Voor een Safaritocht door de jungle, de serengeti en het noordpoolgebied, kiest Bodhi voor rebels en comfortabel Luckyno7. Gecombineerd met een spijkerjack van de Zara en zijn oude vertrouwde Nikes trotseerde hij alle gevaren van de Wildlands in Emmen.

Bodhi is een echte jongen. Hij houdt van rennen en maakt de gekste sprongen alsof hij deelneemt aan Ninja Warrior. Daarom is comfort ook zo belangrijk voor Bodhi. Gelukkig hebben we tegenwoordig genoeg keuze aan items die zowel comfortabel als trendy zijn.
Bijvoorbeeld deze groene Biker-Joggingbroek’ van de Zara. Het ziet er niet alleen stoer uit, maar is bovenal een zachte broek waarin elke mini ninja warrior “Mount Midoriyama” kan voltooien.
Bodhi heeft hier gekozen voor een combinatie met een Vingino Camo Jacket en een T-shirt uit de Vingino Teens Collectie. De Teens lijn van Vingino is een op zichzelf staande collectie van het Nederlandse merk. Deze lijn combineert de Urban Lifestyle met Scandinavische invloeden en is al verkrijgbaar vanaf maat 116. Bodhi’s T-Shirt zal inmiddels in de Sale zijn.

Zoals Bodhi mijn stijlicoon is, heeft Bodhi zelf ook een man in zijn leven waar hij tegen op kijkt: PAPA!! Alles wat papa heeft of dat papa doet wilt Bodhi natuurlijk ook.
Daarom hebben wij deze geweldige twinning shirts van “Crew of Two”.
De shirts zijn online verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van T-shirt tot Sweater, no matter the weather. Leuk als Vaderdagcadeau!
Papa draagt, hoe kan het ook anders, een JoggJeans van Diesel en een cap van Carhartt. Soms denk ik dat zijn armbanden van Budda to Buddha vastgeroest zitten aan zijn pols, want die gaan alleen in bed af, als we gaan slapen.

Bodhi heeft zijn look afgemaakt met een korte broek van de Zara en voor de veranderingen een keer zijn Sk8-Hi’s van Vans aangetrokken. En last but not least: zijn tattoo van Lets Rebel, waar hij ontzettend trots op is! Want alles wat papa heeft wilt Bodhi natuurlijk ook…
Wij wensen jullie een Stoere-Vaderdag, want alle papa’s zijn stoer! Volgende maand geef ik een kijkje in onze vakantieoutfits. Kan je niet zo lang wachten? Volg ons dan op Instagram voor de Daily Outfit Inspiration.


Mijn naam is Sharon, ik ben 31 jaar en samen met mijn vriend Daan runnen wij het huishouden van de Soeroredjo’s. Onze twee kinderen Bodhi Ray van vier jaar en Billie-Mae van twee jaar hebben vaak het hoogste woord in ons huis. Zo zorgen zij ervoor dat ons leven een groot; overweldigend en enthousiast feest is, waarin je nooit weet welke muziekgenre er vandaag weer afgespeeld wordt. Je kunt ons volgen via Instagram voor dagelijkse outfit inspiratie.