Helemaal van nu, en het past bij alles, deze nieuwste FLISAT kinderserie. Met een knipoog naar het traditionele Zweedse speelgoed van vroeger, alleen nu wat hipper gemaakt door de kleurige accenten. De producten zijn gemaakt van massief grenen en geven de kinderkamer een zachte sfeer door de lichte kleuren en golvende nerven. Maar tegelijkertijd is een kinderkamer in deze stijl superstoer voor zowel jongens als meiden. Perfect voor kids van 3 tot 12 jaar.

ikea_flisat_kids-furnitureOp een dag is het poppenhuis opeens voor “kleine kinderen” en vindt je kleintje zichzelf daar te groot voor. Leuk om het dan te gebruiken als huisje voor aan de muur zodat ze hun mooiste spulletjes kunnen showen (en anders weet mama daar wel raad mee, want ook heel decoratief als wandkastje).

ikea_flisat_kids-furniture-4

ikea_flisat_kids-furniture-5

En wat dacht je van dit super handige bureau? Hij groeit mee met je kind dus je kunt het echt eeuwig gebruiken. Aan de onderkant kun je twee Trofast bakken kwijt met daarin wat speelgoed of knutselspullen. Op het bureaublad kun je ook nog de grote tekenrol vastmaken (onze kids houden echt hiervan, want het lijkt op een oneindig lange kleurplaat). Super handig en nog steeds stijlvol.

ikea_flisat_kids-furniture-2

Blokken, boeken of treinen, bijna alles past in deze opbergbox met wielen. Het maakt dus niet uit hoeveel gewicht je hierin doet, je hoeft het namelijk nooit op te tillen. Just drive baby!

ikea_flisat_kids-furniture-8

ikea_flisat_kids-furniture-7

Als je kids net zoveel van lezen houden als die van ons, dan heb je vast altijd een gebrek aan boekenplanken. Dat is waar deze wand planken super handig voor zijn. Je hebt vast wel eens één van de Ikea hacks met kruidenplankjes gezien. Ik blijf er van houden dat je kunt hacken, of gewoon deze wandplank van Flisat kunt kopen (bij tijdgebrek). Of je koopt dit boekenstandaard voor op de grond. Een heuse bibliotheek voor de kleintjes en de grotere kids.

ikea_flisat_kids-furniture-3

Deze tekentafel is perfect voor de wat kleinere kinderen. Ze kunnen spelen op de tafel en je kunt Trofast bakken gebruiken om je spullen in op te bergen. Ik vind het meest geweldige aan de FLISAT serie dat ze functionaliteit en design met elkaar hebben gecombineerd.
En die krukjes! Je kunt ze natuurlijk gebruiken voor de kinderen, maar ze staan ook prima in de badkamer of op de veranda.

ikea_flisat_kids-furniture-11-e1459205568364

ikea_flisat_kids-furniture-12-e1459204235480

Welke van deze meubels vind jij het leukste?