Terwijl (bijna) iedereen weer lekker naar school is, bereid ik me mentaal voor op de zomer vakantie. Want die afgelopen drie maanden met zijn zessen allemaal verplicht thuis zitten was toch wel een beetje bijzonder, om het maar op z’n zachtst uit te drukken. En dan zitten we over minder dan een maand weer in hetzelfde stramien. Gelukkig hoeven de kinderen dan niet thuis scholing te krijgen, maar zijn we wel weer zes weken thuis. Dus ben ik al weer druk bezig met het maken van een aantal toffe printables en werkboekjes om de zomer door te komen.

Super Zomer Bundle coming soon!

Want laten we eerlijk wezen, op een gegeven moment zijn ze echt wel weer uitgespeeld met alles wat ze al hebben. En ja, vervelen is gezond (worden ze creatief van zeggen ze), maar vervelend doen vind ik dan weer niet zo gezond. Vooral erg irritant eigenlijk. Dus ben ik achter de schermen bezig met een zomer werkboek van maar liefst 75 (!!!!) bladzijdes. Voor elke dag van de vakantie een printable dus, waarmee de kids lekker even een beetje zelf bezig kunnen gaan.

Eén van de werkbladen is het ‘ik zie, ik zie…’ blad, waarbij het de bedoeling is dat de kids op het blad gaan zoeken hoeveel er van elk voorwerp zijn.

En omdat ik jullie niet zo lang wil laten wachten (ik probeer het werkboek eind juni klaar te hebben, zodat je het mooi ruim op tijd voor de vakantie begint kunt gaan downloaden en uitprinten), heb ik alvast één eerste GRATIS printable online gezet.

Je kunt het ‘ik zie ik zie’ blad hieronder makkelijk downloaden, en daarna uit printen. Kleine tip, als je het blad lamineert (of in een stevig glad plastic hoesje stopt, kun je het gebruiken als een soort whiteboard, en kunnen ze het spel vaker doen dan maar 1x. Je kunt natuurlijk ook gewoon het werkblad vaker uitprinten, maar dat is dan weer net wat minder milieu vriendelijk….

Download de freebie ‘Ik zie, ik zie’

.

Veel zoek plezier!!

Wist je trouwens dat we een complete pagina hebben waarop nog veel meer gratis werkboekjes en werkbladen staan?

Dus hop hop, gauw naar onze GRATIS WERKBLADEN pagina voor nog meer fun!

Meer printables shoppen?