Tel een baby die van zwaaien met haar armpjes houdt, en een moeder die van doorslapende baby’s houdt bij elkaar op, en je komt negatief uit. Tenminste… Dat was het geval de afgelopen paar weken. Tot we een inbaker-slaapzak ontdekte die voor grotere baby’s is, en bovendien ook nog zonder inbaker-functie kan! Babylief sliep al een tijdje goed door maar nu ze begint te groeien en ontwikkelen heeft ze het ‘vliegen’ ontdekt. Als een malle zwaait ze met haar armpjes heen en weer en het liefst trappelt ze er ook nog helemaal op los. Maar dit alles maakte dat ze zichzelf wakker sloeg  midden in de nacht, en ook nog eens elke keer de dekens van zichzelf afschopte. Best lastig als je zo’n lief kindje hebt dat normaal gesproken gewoon zonder voedingen kan, maar dan daardoor toch nog wakker wordt. Dus ik laat je graag kennismaken met onze oplossing voor deze ‘voor-niks-wakker-wordt-nachten’ en je kunt bovendien ook nog eens eenzelfde inbakerslaapzak winnen! Dus lees snel verder….

woombie

Woombie inbakerslaapzak

Dit zegt de fabrikant over de inbakerslaapzak:

Het unieke aan de Woombie Convertible is dat het een 2 in 1 inbakerslaapzak is. Dit maakt de Convertible ideaal voor het geleidelijk afbouwen van het inbakeren. Door de klepjes op de schouders open te maken, kunnen de armpjes uit de inbakerslaapzak gehaald worden. Op die manier kunnen kindjes in kleine stapjes wennen aan het slapen zonder inbakerzak. De Woombie Convertible is ook als normale slaapzak te gebruiken, wat de Convertible een unieke dubbelfunctie geeft die gegarandeerd waar voor uw geld oplevert.

Voordelen van de Inbakerslaapzak Convertible

De Woombie Convertible is op verschillende manieren te gebruiken en helpt bij het afbouwen van het inbakeren. Daarnaast is de Woombie Convertible gemaakt van heerlijk zacht en ademend ecologisch katoen en is het model voorzien van een two way zipper om tijdens het inbakeren heel gemakkelijk de luier te kunnen verschonen. De Convertible inbakerslaapzak is in alle seizoenen te gebruiken, en zorgt voor langere en diepere slaapjes. De Convertible is een manusje van alles, die te gebruiken is zoals u dat wilt!

img_7039

Het allergrootste voordeel van de inbakerslaapzak vind ik toch wel dat je ook grotere baby’s kunt ‘inbakeren’. Ja het is niet meer op de ‘oude manier’ waarbij je de armpjes strak langs het lichaam legt, maar dit past juist bij de leeftijd van je kleintje. Baby’s vanaf een maand of drie willen over het algemeen niet meer heel strak vastgesnoerd worden. Onze kleine meid werd na mate van tijd steeds gefrustreerder als ze werd ingebakerd. Maar met Woombie blijven de armen vrij bewegen in de slaapzak. Ik heb dus al regelmatig een paar natte plekjes gevonden op de inbakerslaapzak, omdat ze door de slaapzak heen alsnog op haar handjes wilde sabbelen. Ingebakerd op de newborn manier is dat onmogelijk, maar zo kon ze zichzelf mooi tevreden houden, wanneer de fopspeen eruit was.

img_7038

Dat er arm-openingen zijn vind ik helemaal top! Zo kan ik elk slaapje kiezen of ik ons prinsesje wil inbakeren of dat ze lekker met haar armen mag zwaaien. Over het algemeen kies ik dus voor de slaapjes overdag voor de ‘niet inbaker’ methode, en voor ‘s avonds de inbakermethode.

woombie

Dit omdat ik het fijn vind dat zij ook het verschil begint te begrijpen tussen ‘s nachts en overdag, en ik heb gemerkt dat ze gewoon ‘s nachts veel beter slaapt als haar armen en handen niet alle kanten op kunnen bewegen. We hebben de Woombie nu ruim een week in gebruik, en we kunnen sinds vijf dagen weer gewoon doorslapen. Echt zó fijn!

woombie

Hierboven kun je duidelijk het verschil zien tussen de inbakermouwtjes en de armpjes vrij openingen. Hele kleine drukknoopjes die je makkelijk en zelfs met één hand kun los maken. Ideaal ook met verschonen, dat je de rits ook alleen aan de onderkant los kunt doen, en dus de armpjes bij elkaar blijven. Mocht de kleine dus toch nog een keer een volle luier hebben tijdens het slaapje, dan blijft hij toch lekker snuggled up.

woombie

WIN: een Woombie® naar keuze t.w.v. €39,95!

En nu misschien wel het allerleukste! Niet alleen wij zullen genieten van on-onderbroken nachten met een kleintje, maar ook één van jullie wordt de gelukkige winnaar van een Woombie naar keuze!

Dus heb je een echte newborn, dan kies je de original. Is je kindje iets groter dan ga je voor de Convertible en voor de allergrootste baby’s (9-11 kilo) is er de MegaBaby. Ook kun je kiezen voor de Air versie, en natuurlijk mag je helemaal zelf weten welke kleur en/of patroon jouw favoriet is. Het enige wat je hoeft te doen is:

  • Laat een reactie achter onder dit bericht (met geldig email adres, want daar krijg je bericht op)

Voor meer win kansen tag je een (aanstaande) vader of moeder, die je een goede nachtrust gunt 😉

Meedoen kan van woensdag 16 november tot en met woensdag 23 november. De winnaar krijgt bericht via de mail, dus houd donderdag ook even je spambox in de gaten, voor het geval onze winnaars-mail daarin belandt.

 

De winnaar van de Woombie inbakerslaapzak naar keuze is geworden….. Marjo! We sturen je een email waarin je je prijs kunt claimen binnen 48 uur. Alvast heel veel plezier ermee