Ben je ook zo’n bezorgde moeder die wel eens nachtmerries heeft over een huis dat in de brand staat?! Ik ben zelf niet erg bang aangelegd maar vind het toch een fijn idee dat er een alarm afgaat wanneer er echt iets aan de hand is. En dan het liefst eentje die niet midden in de nacht gaat gaat loeien omdat de batterijen op zijn. Helaas zijn de meeste rookmelders te lelijk om op te hangen. Natuurlijk wil ik een veilig thuis voor ons gezin creëren, maar het zou fijn zijn als dat ook een beetje in stijl kon. En tadaaaaah, daar kwamen de Flow rookmelders en ik stuitte ook nog op rookmelders in de vorm van een nachtvlinder.

Flow rookmelders

De Flow Rookmelder is met zijn origineel Nederlands ontwerp, een creatief product van eigen bodem. Deze rookmelder in de vorm van een uil of aap, past perfect in ieder interieur of kinderkamer. Door middel van de bijgeleverde bevestigingsmaterialen is er geen bedrading nodig en valt dit product eenvoudig aan de wand of op plafond op te hangen.

Flow rookmelder

De Flow Rookmelder is een optische rookmelder voor huishoudelijk gebruik. Optische rookmelders zijn speciaal ontwikkeld voor het vroegtijdig ontdekken van smeulend vuur en dichte rook. Een luid alarmsignaal klinkt zodra er rook wordt gedetecteerd. Het originele design van deze rookmelder maakt van dit belangrijke gebruiksobject een toevoeging voor elk interieur of kinderkamer.

Je koopt deze grappige en stijlvolle rookmelder voor € 29,95 via bijvoorbeeld Bol.com . Echt iets voor in de kinderkamers als je het mij vraagt. Zoonlief is al helemaal weg van het aapje, al vind ik die zelf wat minder goed in het interieur passen. Maar het is wel een cutie!

Jalo Lento nachtvlinder rookmelder

Toen ik de Flow rookmelders had ontdekt, stuitte ik ook nog op de Jalo Lento rookmelders. Eerlijk is eerlijk. Ik hou absoluut niet van motten (of zoals ze hier heel lief nachtvlinders worden genoemd). Maar ze zijn wel erg smaakvol en lijken in de verste verte niet op een rookmelder. Dus misschien dat we deze dan in de woonkamer hangen? Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, roze, groen, zwart en taupe (de site zegt grijs, maar vind ze meer taupe kleurig) voor € 34,95 onder andere bij VT Wonen.

Jalo Lento rookmelder

Heb jij nog een ander leuke rookmelder gespot die interieur vriendelijk is?