Wat super leuk dat wij onze foto’s en outfitjes mogen delen op Coolest Kid on The Blog. Ik ben Shaylane Joenoes (27) en ben de mama van Heavenly June (6 maanden).  Naast een work-a-holic mom ben ik gek op mijn kleine meisje. Het liefst wijk ik niet van haar zijde en doen wij van alles samen. (Web)shoppen en foto’s maken staan boven aan ons lijstje van favorite things to do.

Sinds de geboorte van Heavenly en stiekem al tijdens de zwangerschap ben ik verslaafd geraakt aan kinderkleding kopen. Jeetje, wat een hoop keuze en zoveel leuke spulletjes. Heavenly heeft geen specifieke stijl, zelfs heel uiteenlopend, van monochrome tot verschillende kleurtjes en patroontjes, van stoer tot heel tuttig.

Sinds 2 maanden maak ik bijna dagelijks foto’s van Heavenly welke ik dan op onze Instagram plaats.

Swan Market Rotterdam

Pas geleden hebben wij een bezoekje gebracht aan de Swan Market in Rotterdam. De Swan market is een leuke, hippe markt met een diversiteit aan kraampjes. Van poffertjes, handmade kleding en toebehoren tot vintage meubeltjes. Onze eerste aanwinst was een onwijs gaaf kinderstoeltje van Bluft Interieur. Wat een eye-catcher! Deze zie je terug op de OOTD-foto’s van Heavenly.

Tijdens het snuffelen op de Swan market kwamen wij bij diverse kraampjes met kinderkleding. R-Rebels kidsclothing verkocht handmade en handprinted artikelen met verschillende opdrukken, van monstertje tot tuttebel.

Even verderop kwamen wij bij het kraampje van MijnParadePaardjes. Hier verkochten ze kinderkleding van Once Upon a Pink Cloud, Krijtwit, yourwishes en nog veel meer. Ik vond echt alles leuk, maar keuzes moeten gemaakt worden. Naast het stoeltje hebben wij hier super leuke items gescoord.

Wij hebben hier de TUCAN Big Sweater gekocht van Yourwishes en een zwarte harem van Krijtwit. De harem is van een mooie, stevige stof gemaakt en zit heel erg comfortabel. Dit hebben wij gecombineerd met een subtiel zwart haarbandje van MadebyMae en stoere Adidas superstars. Zie foto’s. Zoals jullie zien is dit een Monochrome OOTD, welke echt een van mijn  favoriete is.Ik ben Shaylane Joenoes (27) en ben de mama van Heavenly June (6 maanden).  Naast een work-a-holic mom ben ik gek op mijn kleine meisje. Het liefst wijk ik niet van haar zijde en doen wij van alles samen. (Web)shoppen en foto’s maken staan boven aan ons lijstje van favorite things to do. 
Sinds de geboorte van Heavenly en stiekem al tijdens de zwangerschap ben ik verslaafd geraakt aan kinderkleding kopen. Jeetje, wat een hoop keuze en zoveel leuke spulletjes. Heavenly heeft geen specifieke stijl, zelfs heel uiteenlopend, van monochrome tot verschillende kleurtjes en patroontjes, van stoer tot heel tuttig. Sinds 2 maanden maak ik bijna dagelijks foto’s van Heavenly welke ik dan op onze Instagram plaats.