(door  Shaylane) Tijdens het rondkijken op Instagram ben ik steeds meer in aanraking gekomen met alles wat om baby’s draait. Je gaat veel babywinkeltjes volgen, andere mama’s met kleine kindjes, brandrepjes, handmade shops etc.
En voor dat je het weet staat heel je feed vol met baby’s. Gewoon om verliefd op te worden! Inmiddels volg ik een aantal handmade shops waar ik regelmatig iets bestel.
Zoals ik in mijn vorige blog schreef heeft Heavenly geen specifieke stijl, zelfs heel uiteenlopend! Van monochrome tot verschillende kleurtjes en patroontjes, van stoer tot heel tuttig.
In de vorige blog bespraken wij een monochrome outfit. Nu is het tijd voor wat anders.
Dit keer heb ik een handmade outfitje uitgekozen welke meer girly en schattig is. Eentje die ik tegen kwam op Instagram en waar ik opslag verliefd op werd en ben.

Konijnen jurkje van Te Koddig

Dit bunny jurkje is gemaakt door Te Koddig!
Te Koddig is 3 jaar geleden ontstaan toen Kim, mama van Liv, haarbandjes begon te maken voor haar dochtertje. Dit groeide uit tot een klein handmade bedrijfje. Sindsdien runt Kim dit vol passie.
Te Koddig betekent lief, grappig en schattig wat perfect past bij de handmade outfitjes.
Als je Te Koddig volgt op Instagram zie je regelmatig verschillende items langskomen van flutter sleeves dresses, frill suspenderpants, skirts, dungarees,bubbleshorts en shirts in verschillende kleuren en patronen. Niets is te gek! Je kan zelf een item uitkiezen en de stof/patroon die jij het mooiste vindt. Wil je iets toevoegen, weglaten, heb je zelf een idee of wil je een tip, dit kan allemaal besproken worden voordat je je bestelling plaatst. Zo heb je altijd een uniek kledingstuk.

Te Koddig heeft dit jurkje speciaal gemaakt voor de Pasen, maar in principe kan hij gedragen worden wanneer je zelf wilt. Op het jurkje staan allemaal konijntjes afgebeeld tezamen met de flutter sleeves en het bijpassende haarbandje van dezelfde stof maakt dit een schattig meisjesachtig jurkje. De stof is van goede stevige kwaliteit. Te Koddig heeft ook een gele variant. Voor degene die niet zo van roze houden.


Aangezien het mooie weer op zich liet wachten, draagt Heavenly June onder het jurkje een roze maillot van de H&M en lekkere warme uggs met een roze strik aan de achterkant.
Volgende maand show ik weer een outfitje van Heavenly. Vraag jij je af welke stijl ik nu ga showen, houd dan goed deze website in de gaten. In de tussentijd kan je meerdere outfits spotten in onze Instagram feed

 


Ik ben Shaylane Joenoes (27) en ben de mama van Heavenly June (6 maanden).  Naast een work-a-holic mom ben ik gek op mijn kleine meisje. Het liefst wijk ik niet van haar zijde en doen wij van alles samen. (Web)shoppen en foto’s maken staan boven aan ons lijstje van favorite things to do.

Sinds de geboorte van Heavenly en stiekem al tijdens de zwangerschap ben ik verslaafd geraakt aan kinderkleding kopen. Jeetje, wat een hoop keuze en zoveel leuke spulletjes. Heavenly heeft geen specifieke stijl, zelfs heel uiteenlopend, van monochrome tot verschillende kleurtjes en patroontjes, van stoer tot heel tuttig.

Sinds 2 maanden maak ik bijna dagelijks foto’s van Heavenly welke ik dan op onze Instagram plaats