Toen ik te dik was om te shoppen, maar teveel nesteldrang had om koopjes te scoren moest ik wel online gaan shoppen. En shoppen doe je natuurlijk in de SALE! Gelukkig bestaan er ook websites die alléén maar sale hebben. Bijvoorbeeld bij limango. Elke week hebben ze er andere merken en producten op staan, zodat je elke week weer kunt slagen voor wat nieuws voor een fijne prijs.

Over limango

Opgericht in 2007 in het zuid-Duitse München is limango inmiddels Europa’s grootste online shop voor de gehele familie. Sinds 2011 is limango ook in Nederland actief. Het doel van limango is om onder andere moeders iedere dag te verrassen met het aanbod. Hierbij staan de kwaliteit en goede prijzen voorop. Elke dag starten er nieuwe acties van topmerken voor zowel jou als ook voor de rest van je gezin. Of je nu een aanstaande mama bent of al kinderen hebt die naar school gaan, bij limango vindt elke mama wat zij zoekt.

Grote Nederlandse en internationale topmerken hebben inmiddels hun weg gevonden naar limango en deze komen dan ook regelmatig terug in het aanbod. Het aanbod omvat echter meer dan alleen deze grote Nederlandse en internationale topmerken. Veel klanten geven ook aan het erg leuk te vinden om nieuwe of kleine merken te ontdekken bij het shoppen. Door de variatie in het aanbod zul je dus altijd iets kunnen vinden. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je familie.

Stoere stappers

billowy-enkelaarzen

Deze gave enkellaarsjes zijn echt iets voor onze kleine meid. Die wil net als mama zijn, het liefste de hele dag, en loopt dan ook regelmatig in mama’s schoenen. Maar met zulke gave eigen enkellaarsjes hoeft ze mama’s schoenen niet meer aan.

kangaroos

Voor wilde jongens die van voetballen houden en het liefst in het zand spelen blijf ik zwarte sneakers een musthave vinden. Je ziet er niet al te veel op, modder veeg je van dit model van Kangaroos zo af, en ze hebben ook nog eens makkelijke sluiting (lees klittenband! 😉  )

Houten speelgoed

Ja ja, het enige speelgoed (is het goede voornemen)  dat hier nog in huis komt is duurzaam, origineel en houten speelgoed. Of natuurlijk een ander natuurlijk materiaal. Maar ook daarvoor kon ik wel wat leuks vinden in de outlet.

mono-rail-brioWat dacht je van deze monorail van Brio? Te gebruiken bij alle treinbaansets die je al hebt, en je gaat toch nog even wat leuks ermee doen, wat je daarvoor niet kon. Bouw een gave monorail!

trekt-trein-primi-passi

Ook voor de kleintjes is er gedacht aan wat leuks. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke baby trek trein? Als ik het goed heb kun je ook nog eens alle blokjes en onderdelen van de trein los maken en veranderen. Of stapelen, of de poppetjes een ander uiterlijk geven. Leuk toch?!

Baby accessoires

Ook voor kinderstoelen, kinderwagens en reiswiegen ben je op de goede plek gekomen. Ik vond deze reiswieg/campingbed wel erg handig.

diono-reiswieg

Dus ben jij net zo’n koopjesjager als ik maar zit je aan huis gekluisterd, of vind je online shoppen gewoon veel fijner? Meld je dan aan bij limango waar je grote Nederlandse of internationale topmerken, of juist pareltjes zult vinden die je nergens anders tegenkomt!

 

 

 

 

 


Dit bericht bevat gesponsorde inhoud