Kleren maken de man, en toch vergeten de meeste mensen (en ook kinderen) een heel belangrijk onderdeel van kleding aandacht de schenken. Ze zijn in een soort hoekje gestopt, en zitten ook het verste bij je weg. Ja je raadt het al. Je voeten. Ondergeschoven kindje, en veel mensen houden ook niet echt van (hun) voeten. Maar daar brengen we vandaag verandering in. Want er zijn veel leuke en fijne sokken te vinden! Wij showen je vandaag een aantal, en je maakt kans op een (heren)sokken pakket t.w.v. € 50,- uit de webshop van Hemd voor Hem!

Handige sokken

Ik vind handige sokken onmisbaar! Laten we eerlijk wezen, een man met geitenwollensokken in sandalen, daar knappen we allemaal op af toch?! Dus als je dan sneakers aan hebt, doe dan alsjeblieft gewoon sneakersokken aan. Geen hoge witte sokken met een Lotto logo. Je hebt tegenwoordig echt super handige sokken. Invisible zoals ze het zelf noemen. Ze zijn zelfs nog ietsjes lager dan gewone sneakersokken, en daarmee kun je prima slip-ons aanhebben, zonder dat iemand weet dat je gewoon lekker sokken draagt. Ook kun je kiezen voor hardloopsokken. Ze zorgen ervoor dat je voeten niet knellen, dat je geen blaren krijgt en hebben een perfecte pasvorm. Daardoor geen gedoe met tussendoor je veters opnieuw strikken, en sokken goedtrekken. Dus een beter resultaat 😉

Fijne sokken

Eindelijk thuis na het harde werken?! Onze kids doen niets liever dan hun schoenen uit, zodra ze binnen zijn. Lekker op sokken lopen, en heel soms op sloffen. Maar in de winter is dat natuurlijk wel een beetje koud. Dus is het wel zo lekker als je gewoon warme sokken hebt, waarmee je lekker kunt relaxen. Nu zijn geitenwollensokken dus typisch wel toegestaan.

Vrolijke sokken

Maar waarschijnlijk is het leukste om gewoon heerlijke vrolijke sokken te kopen. Sokken die je met plezier aantrekt. Een soort cadeautje, een geheimpje dat je met je meedraagt op je werk of naar school. Niet iedereen kan ze zien, maar jij weet het. En zodra je schoenen uitgaan komt dat feestje je weer tegemoet. Of je koopt een broek waarbij je de onderkant van de pijpen gewoon een beetje omslaat. En daarmee juist de rest van de wereld laat meegenieten van jouw vrolijke sokken. Streepjes, ruitjes, blokjes, cirkels. Tweekleurig of nog heel veel meer kleuren. De keuze is reuze. En als je wint, kun je onder andere kiezen uit de merken FalkeBurlington, Tommy Hilfiger en meer.

 WIN: een sokkenpakket t.w.v.  € 50,-

Je maakt kans op een mannen sokken pakket t.w.v. € 50,-! Meedoen kan via Facebook en Instagram. Heb je geen social media, dan kun je gewoon hieronder dit bericht een reactie achterlaten en dan zorgen wij ervoor dat je ook meedingt naar deze fijne prijs. Meedoen kan van woensdag 1 maart 2017 tot en met woensdag 8 maart 2017. De winnaar krijgt op donderdag 9 maart persoonlijk bericht. Het enige dat je hoeft te doen, is ons te laten weten welke sokken jij zou willen winnen. Vrolijke sokken, handige sokken of fijne sokken 😉