(door Nicole) Kleine meisjes worden groot en als je 9 jaar bent wordt het tijd voor een grote meiden kamer. Dus haar verjaardagscadeau was een update van haar kamertje. Het behangetje heeft ze zelf uitgekozen en komt bij de gamma vandaan. Dus dat was het uitgangspunt voor de rest van de accessoires. Het moest stoer maar toch ook echt voor een meisje zijn en dat is volgens mij wel gelukt.

Het bed had ze al, gekocht bij de karwei en nog steeds in het assortiment en met een nieuw dekbedovertrek (van de Aldi) krijgt het toch een hele andere look. Het nachtkastje hebben we gescoord bij de alom bekende action, waar ze haar zelf uitgekozen prullaria van de leenbakker in heeft uitgestald.

De plankjes boven haar bed had ik een tijd geleden al gekocht bij het Kruidvat maar had nog geen plekje in gedachte en dat kwam nu goed uit, het hangt hier perfect. Ook het letterbord komt daar vandaan en ik vind de tekst echt geweldig. En in een bijna tienerkamer hoort natuurlijk een bank, die heeft ze van opa en oma voor haar verjaardag gehad. Gekocht bij de Ikea.

Lies is een echte boekenworm en wat is er lekkerder dan languit, kleedje over je heen met een goed boek languit op de bank??? We hebben haar hoekje opgeleukt met gaas-panelen van de Wibra, waar haar stereo aan hangt voor een lekker muziekje. Zo is het een gezellig hoekje geworden met allemaal waxinelichtjes op batterijen en wat is er nou leuker dan op “visite” gaan bij je dochter met een kopje thee???

 

PIN IT