Als je nog niet weet wat een aankleedmand is, dan heb je echt andere dingen gedaan dan hippe Instagrammende moeders te volgen. Dat is wel duidelijk. Een aankleedkussen is zoooooo 2018. Het is bijna 2020, dus we gaan volop mee in de nieuwste trend, de aankleedmand. Een aankleedmand is zoals het al zegt, een mandje waarin of waarop je je kindje kunt verschonen. Geen lelijk kussen, waar je weer een speciale hoes omheen moet kopen om het een beetje comfortabel te laten zijn. Je hebt nu met de aankleedmand gewoon een prachtige eye catcher in huis, waar je ook nog iets mee kan. En als je een pasgeboren baby hebt, kun je zelfs 10 keer per dag iets met deze aankleedmand. Verschonen! Want als we eerlijk zijn, dan heeft nog niemand als hobby ‘baby’s verschonen’ gehad. Het is gewoon een noodzakelijk kwaad, en dan is het natuurlijk perfect als je dat met een prachtige aankleedmand kunt doen.

Inspiratie op doen?

Nu wil je natuurlijk precies weten hoe dat in jouw interieur eruit kan zien. Nou, één ding is zeker… Het staat in elk interieur prachtig! Omdat het gemaakt is van natuurlijke materialen, past het in een hartstikke kleurrijk interieur, maar ook in een minimalistisch, modern of zelfs landelijk interieur. En als je kids te groot zijn en (EINDELIJK) uit de luiers zijn, dan kun je het nog gebruiken om al het speelgoed in te leggen, of een verplaatsbare bibliotheek met de favoriete boekjes van je kids.

https://www.instagram.com/p/Bvdxx7uH6HR/

 

Dus ben jij nu ook helemaal verliefd geworden op deze nieuwe babytrend? Koop dan nu een prachtige aankleedmand voor je baby HIER