(door Roxanne) We delen vandaag weer een volle week vol met outfit inspiratie van Djéliano! Kijk je mee?

DAY 1

Ondanks dat de koe door zijn hoeven zakt van Djéliano mocht deze outfit niet ontbreken.
De trui van babyscloset kregen wij kado van de eigenaresse voor Djéliano zijn verjaardag.
De tekst op het shirt is precies wat bij ons past Want een social kid is hij zeker!
Het broekje is wederom van FKNL zoals jullie ook al in mijn vorige blog zagen.

DAY 2

Full outfit van believemode.
Het shirt is ook op Djéliano zijn kleine lijfje geschreven want chaos is zeker zijn tweede naam. Het is een super lief en vrolijk mannetje maar af en toe zou ik hem wel in de kast willen stoppen.
De schoenen komen van sooco.nl waren in de sale en uiteindelijk met verzending maar 25 euro. Yes i love SALE !

DAY 3

Mannen sluit jullie vriendinnen op want mr steal your girl has arrived. Dit shirt van mininur was ik opslag verliefd op mede doordat ik zelf deze tekst vaak gebruik. De basic baggy is van KMDB. De schoenen komen van kiddome af van zijn officieel meisjes schoenen. Wij zijn zelf wel voor een tijgerprintje en unisex dus ik dacht dit kan ook prima. Precies zoals ik het voor ogen had ziet niemand dat ze voor meiden zijn.

DAY 4

Hey you over there do you like it ?! Deze set is volledig van Rockthiskid met de schoenen van Kiddome er weer onder. Wij hebben niet alles in ons leven zwart wit hoor een beetje groen en af en toe een kleurtje kan echt geen kwaad. Over het skull shirt zijn de meningen verdeelt of het kan voor een 1 jarige. Denk dat het bij je kindje en jezelf moet passen wil je hem geweldig vinden. Wij vinden hem super en gaan deze zeer zeker vaker dragen.

DAY 5

Och die rode oogjes sneu ziet dat er toch uit. Djéliano had hele erge uitslag wat helaas ook op zijn oogjes zat maar kon deze outfit jullie niet onthouden. De totale outfit excl de schoenen komt bij KMDB vandaan. Zoals ik in de vorige blog al zei shame on you als je niks van KMDB hebt. KMDB is een kleding merk wat perfect aansluit bij onze smaak ! De schoenen zijn weer de meisjes laarzen van Kiddome. Kiddome is overigens een retailer van KMDB dus je kan ook de volledige outfit daar bestellen. Sta je nu op het punt naar de site te gaan ?! Hou je ogen goed open want wie goed kijkt ziet Djéliano erop staan.

DAY 6

Again full believemode. Yes I am a BELIEVER! Hoe kun je deze outfit nou niet geweldig vinden ?! Als setje maar ook apart van elkaar is de stof een echte eyecatcher. De stof is van believemode zelf en dus nergens anders te krijgen hoe tof is dat ! Bedoel ik natuurlijk het zwart witte gedeelte he. Wederom de toffe laarsjes van Kiddome.

DAY 7

Last but not least my favorite one.
Hier zie je weer het broekje van believemode maar nu dus met een trui van Fashionkidsnl. Zoals ik al zei zowel als setje als los van elkaar is het leuk te combineren. Deze simpele maar super leuke sweater van Fashionkidsnl staat dus super bij deze broek. Overigens kan je de hele set ook op fashionkidsnl kopen !

 

PIN IT

djéliano's outfits monochrome


Fashion – Roxanne

Hi, let me introduce myself. Mijn naam is Roxanne, 23 jaar oud en samen met me vriend ( bijna 6 jaar samen ) heb ik een zoon. Op 18 januari 2017 na een zwangerschap van bijna 42 weken is Djéliano Niilo Maalderink geboren, jep ik ben zo soort mama die van aparte namen houd. Sarcasme is iets waar ik heel goed in ben dus hou daar vooral rekening mee.

De komende tijd mag ik jullie meenemen in Djéliano ze kleding keuzes naja eigenlijk die van ons en waarom we die keuzes maken. Je zult vooral veel monochrome en army voorbij zien komen. Djéliano is een echte jongen dus geen lieve printjes voor ons maar wel heerlijke comfi pakjes en stylish verantwoordde sets.