Ook in love met de Wobbel? De wat?! Nou de houten curve die steeds meer harten verovert. Met de Wobbel leert je kind balans, en vooral creativiteit. Wordt de Wobbel een brug, een tunnel, een halfpipe.. Het is allemaal aan jou. Het leukste komt nu… Vanaf zondag koop je een ‘plain’ Wobbel waar je al je creativiteit op los kunt laten! Ongelakt en onbehandeld, zodat je helemaal zelf kunt bepalen hoe jouw Wobbel eruit komt te zien… Meer weten? Lees gauw verder

Wat begon als een veiling project van Wobbel voor het goede doel Tipi for Africare is uitgegroeid tot een nieuw en innovatief idee waar wij dol enthousiast van worden!

15 kunstenaars zijn door Wobbel gevraagd om een Wobbel te pimpen zodat deze geveild kunnen worden voor het Afrikaanse goede doel. Deze veiling is in januari en zo maak je kans om een ‘one of a kind’ kunstwerk en speelplank in één te kopen en zo ook nog het goede doel te steunen! We love it!

Onderstaande Wobbel is een work in progress van Studio Caleidos.  Zij is een van de 15 kunstenaars die aan het werk is voor de veiling. Ook Grimms (van de regenbogen) en Ostheimer zijn inmiddels fan van de Wobbel en hebben aangeboden een Wobbel te maken met eigen signatuur voor de veiling. Dit kunstwerkje kun je dus ook tijdens de veiling kopen. Wat een sprookjesachtige bord, vind je niet?

wobbel

Voor de wat meer urban ouders, gemaakt door Lia van Elffenbrinck, is deze special edition versie helemaal passend!

15181412_1004841842993115_6533254107805618646_n

Customize je eigen Wobbel!

Maar nu het allerleukste nieuws! Vanaf morgen (zondag 4 december 2016) kun je via de webshop van Wobbel een helemaal plain Wobbel kopen. Zonder lak, zonder vilt, zonder verf… Helemaal kaal. Maar dat laat ruimte voor al jouw (of je kids) creativiteit! Ga je aan de slag met vingerverf, stiften, modge podge en servetten.. You name it. De Wobbel wordt zo helemaal zo als jij dat wilt.

En wil toch een vilt laagje op je Wobbel nadat je het helemaal hebt gecustomized ? Dan kun je voor € 46,95 de Wobbel laten opsturen en krijg je een laagje vilt in de kleur naar jouw wens er weer voor terug.

De kale, blote Wobbel ( 😉 ) koop je voor € 89,- vanaf morgen in de shop.

Wat ga jij op je blanco Wobbel maken? Laat het ons weten!