Misschien was het je allicht een keertje opgevallen, maar WE LOVE ROSÉ GOLD!!! Ze zeggen dat diamonds girls best friend zijn, maar ik denk dat mijn best friend rosé gouden items zijn. En ik snap niet waarom ik daar de afgelopen 26 jaar nog niet zoveel over gezien heb. Never mind! We showen je vandaag de mooiste rosé gouden items voor baby’s en kids, want wie wil er nou niet deze prachtige kleur in huis hebben. Shine baby!

Waar is Assepoester gebleven?

W A U W! Deze prachtige handgemaakte glitterende rosé gouden ballerina’s zijn het ultieme prinsessen gevoel. Wie is haar schoentje verloren? Leuk voor tijdens de eerste verjaardag van je kleine meid, of voor op de bruiloft van je beste vriendin of zus. Ook leuk om mee te shinen als je gewoon in de supermarkt loopt natuurlijk. Wie zegt dat je altijd comfy en saai door het leven moet. Met deze schoentjes kun je elk moment van de dag het stralende middelpunt zijn!

Strolling met alure

Altijd al the ‘king of the road’ willen zijn?! Of queen natuurlijk? Met deze prachtige nieuwe Quinny Flex Rachel Zoë buggy   zul jij zeker niet meer onopgemerkt de straat over kunnen! Waarom een saai grijs, aluminium of zwart frame, als je kunt shinen met een rosé gouden frame! Eerlijk is eerlijk, deze kinderwagen zouden wij maar AL TE GRAAG willen hebben voor onze twee prinsesjes. Dus misschien maar even gaan sparen (enne hé, als jij ‘m hebt liggen en er niks mee doet… Call me  😉  ) Deze nieuwe kinderwagen van Quinny is echt helemaal uitgerust met de fijnste snufjes, beste (waterafstotende) stof en natuurlijk het mooiste frame… We love it 😀

Party time

Oké, het is niet speciaal voor baby’s of kinderen. Alhoewel… Kinderen én baby’s houden van ballonnen niet waar?? (de oplettende kijker zag laatst op onze Facebook pagina een leuk filmpje om je baby uuuuuuren te vermaken met ballonnen  😉 ) Met deze doorzichtige ballonnen met rosé confetti erin maak je van elke gelegenheid een feestje. En heb je een verjaardag te vieren, dan kun je met prachtige grote rosé gouden cijferballonnen de boel aankleden.

Bow down!

Echte prinsessen hebben echte prinsessen haarbandjes (met strik!). Deze mooie roze én rosé gouden haarbandjes zijn handgemaakt, en dus met veel liefde speciaal voor jou geproduceerd. Love love love! Ook ideaal als je een baby meisje hebt met wat minder haar… Voor al die mensen die (ondanks het jurkje, de schattige schoentjes en de roze sokken) vragen of het een jongen of een meisje is… Zucht….

Gepersonaliseerd armbandje

Voor de girly girls is een armbandje met naam een echte wanna have. Wij gaven al onze dochters bij hun geboorte een armbandje met naam, en eens in de zoveel jaar als het weer te klein is, mogen  ze een nieuwe uitkiezen. Dit rosé gouden armbandje met naam , met geboorte steen, is hét ultieme kraamcadeau of cadeau voor een doop, verjaardag of ander feest.

The Crown

Nee, ik heb het niet over de geweldige kostuum drama serie, maar over de verjaardagskroon van je kleine meid. Want kroontjes van karton en crepe papier bloemen is zoooooo 1999. Deze handgemaakte (small shop fan!) rosé gouden verjaardagskroon is voor elk meisje dat binnenkort jarig een koninklijk geschenk. Daar maak je nog eens de blits mee. Dus opa’s en oma’s, vaders en moeders, zoek naar je iDeal inloggegevens (portemonnee is ook zoooo 2000) en bestellen die hap!

Op dit goud moet je bijten

Altijd al op (rosé) goud willen bijten? Dit toffe knabbel hebbeding is gemaakt van siliconen kralen die BPA vrij zijn, en dus geschikt voor kindjes vanaf 0 dagen. Waarschijnlijk zullen ze daar na een heftige bevalling nog niet veel zin in hebben, maar dan heb je het in ieder geval vast in huis voor wanneer de eerste tandjes door komen. Ook deze rosé gouden bijtring is handgemaakt, dus als je deze besteld, maakt een echt persoon een sprongetje van vreugde!!! En voor de moeders die suikers in de ban hebben, no worries…. De donut is niet echt  😉

 

 

PIN IT