(door Bianca) Super leuk dat wij onze kledingstijl met jullie mogen delen via deze blog.
Ik wil jullie graag laten zien dat jongenskleding tegenwoordig erg hip en gevarieerd kan zijn.
Nu vind ik ook veel mogelijk en kleed ik mijn jongens wel in leggings, roze en drukke gekleurde printjes. Als je dit leest zul je misschien in eerste instantie denken: ‘wat’?
Maar dit natuurlijk wel stoer gestijld waardoor ik het persoonlijk heel goed vind kunnen. Misschien jullie straks ook.

De dag waarop mijn jongens deze kleding aan hadden moest mijn oudste zoontje eerst zwemmen en daarna zijn we naar speelparadijs Bombi geweest. Ik heb dus bewust gekozen voor een comfortabele hippe outfit. Vandaag niet twinning, want ook dit doen we zeer regelmatig .#twinningiswinning

Djaimy’s capsule outfit van de Zara

Djaimy draagt een setje uit de capsule collectie van Zara. De legging is een beetje baggy bij het kruis, bruinig gemêleerd van kleur en heeft 2 zacht roze streepjes onder aan de pijpjes. De ommm sweater is loose fit en in dezelfde zachte roze kleur als de streepjes op de legging.Hier draagt hij een paar reebok classic onder. Het mooist vind ik een paar zwarte of congac leren sandaaltjes maar helaas laat het weer dat hier nog niet toe.

Dani’s Tao & Friends outfit

Dani draagt een setje van Tao & Friends met lemuren uit de film Madagascar. De schoenen zijn van Hummel en dit heb ik beide gekocht bij Axclusif. Ook deze schoenen zijn een classic model in een nieuw jasje. We maken de outfit af door er blauw-rood gestreepte sokken van bobo choses bij te dragen. Deze zijn gekocht bij Nynstyles.
De broek valt wat ruim en baggy waardoor het comfortabel zit. Er zijn in deze collectie ook shirts en broeken met flamingo’s en gorilla’s te krijgen, zo leuk!!!
Tao & Friends is een merkje dat unisex gedragen kan worden en van elk verkocht kledingstuk gaat er €1,- naar een goed doel. Altijd leuk natuurlijk !

Ik hoop mensen geïnspireerd te hebben met deze OOTD, leuk dat jullie hem gelezen hebben en tot snel!!!

 


Mijn naam is Bianca (33) moeder van 2 zoontjes Dani Jay (4),  Djaimy Jay (1) en zwanger van ons derde kindje. In het dagelijks leven  werk ik als juf daarnaast is mijn grootste passie kindermode. Ik vind het echt super leuk om te gekke combi’s te shoppen en doe dit dan misschien ook een beetje te vaak 

Onze stijl is heel breed, we houden van de monochrome rustige look maar ook zeker van te gekke printjes en kleuren!!! Over het algemeen kleed ik Dani wat stoerder en Djaimy stoer en soms een beetje klassiek. Ik heb ontzettend veel zin het combineren van de OOTD’s en het schrijven van de blogs. Hopelijk  hebben jullie net zoveel zin en plezier in het lezen ervan!

Als je het leuk vind kun je ons ook volgen op Instagram, hier post ik regelmatig een OOTD en kiekjes uit ons dagelijks leven.