(door Bianca) Daar zijn we weer, deze keer beide boys in hetzelfde setje. Ik heb heel eventjes gedacht leuk 2 jongens nu hoef ik minder keuzes te maken, ik koop gewoon voor de oudste het ene leuke setje en voor de jongste het andere leuke setje. Maar ik betrap mezelf erop dat ik het zo leuk vind om ze te twinnen dat ik dat eigenlijk te vaak doe.

Adidas superstar by adidas.nl

Deze schoentjes doen het eigenlijk goed onder elke outfit. Beide jongens dragen nu de witte maar ik heb ook de gele, blauwe en zwarte versie in de kast staan. Ze zijn gewoon te leuk! En niet onbelangrijk, de stevige neus beschadigd nauwelijks. Want Boys will be Boys. En als ik ergens een hekel aan heb is het aan afgetrapte schoenen. Ik heb de sneakers online besteld in de adidas webshop.

Mini Rodini sokken by Nynstyles

De kniekousen vind ik op dit moment helemaal hot voor boys.  Ik draag ze net zoals hier over een lange broek maar ook wel onder een korte broek wanneer het iets frisser is. Ideaal om een outfit een beetje mee op te leuken. Deze sokken zijn van Mini Rodini en de gele kleur matcht perfect met het gele in de sweater. Ik mag van geluk spreken dat we hier in de stad een winkel hebben met onwijs gave merkjes waaronder dus  Mini Rodini. Mijn beurs vindt dit weer wat minder leuk maar ach als dat het enige is ;-). Nynstyles heeft kort geleden ook een tweede winkel geopend en heeft ook een webshop. Zeker de moeite waard om daar eens een kijkje op te gaan nemen!!!

Lucky No. 7 jog denim by Nynstyles

Ik ben echt verliefd op deze broekjes van Lucky no 7!!! Ze zijn gemaakt van een heerlijke stretch jog denim , zitten bij de billen iets wijder en verder mooi skinny. Deze broekjes zijn zo gemakkelijk te combineren dat ik ze ook in het groen en de zwarter korte versie in de kast liggen. Deze zwarte versie heeft een grey wash marble effect waar ik persoonlijk helemaal weg van ben! En niet alleen mama is weg van de broekjes, ook beide boys pakken deze het liefst uit de kast omdat ze heerlijk zitten door de stretchstof.

Love the kids sweater by Love the kids

Niet zo lang geleden kwam ik een foto van deze sweater op Instagram tegen en ik moet zeggen ik was meteen verliefd. De tijger, de kleuren en de gave tekst maken dit een musthave voor mijn boys.

De sweater is ook super leuk te combineren met een biker jack.

Het is een ontwerp van de eigenaresse van Love the kids. Ook deze webshop moet je zeker een keer bezoeken want je kunt er echt zoveel leuks scoren, niet alleen baby- en kinderkleding maar ook schoenen, accessoires, kids interieur,  lunch trommels noem maar op.

Leren armbandje met naam van My Basics

De armbandjes met naam heb ik via Facebook bij My Basics besteld. Ze zijn van echt leer en je kunt ze in verschillende kleuren krijgen.  Super stoer en leuk om een outfit helemaal mee af te maken!!!

Dat was het weer voor nu hopelijk tot snel. XXX van ons.


Mijn naam is Bianca (33) moeder van 2 zoontjes Dani Jay (4),  Djaimy Jay (1) en zwanger van ons derde kindje. In het dagelijks leven  werk ik als juf daarnaast is mijn grootste passie kindermode. Ik vind het echt super leuk om te gekke combi’s te shoppen en doe dit dan misschien ook een beetje te vaak 

Onze stijl is heel breed, we houden van de monochrome rustige look maar ook zeker van te gekke printjes en kleuren!!! Over het algemeen kleed ik Dani wat stoerder en Djaimy stoer en soms een beetje klassiek. Ik heb ontzettend veel zin het combineren van de OOTD’s en het schrijven van de blogs. Hopelijk  hebben jullie net zoveel zin en plezier in het lezen ervan!

Als je het leuk vind kun je ons ook volgen op Instagram, hier post ik regelmatig een OOTD en kiekjes uit ons dagelijks leven.