Nog op zoek naar een leuke loopfiets voor je peuter?! Wij vonden deze hippe, en houten, balance bike van Feets waar je kiddo niet alleen op leert fietsen, maar ook nog eens zijn creatieve uitspattingen op los kan laten. Met zwart witte (monochrome, we just love it) stickers aan de zijkant, gemaakt van krijtbord materiaal. Geleverd met krijtjes kun je de Kinderfeets Classic van Makii zelf inkleuren!

De Classic kun je makkelijk zelf in elkaar zetten, binnen een minuutje of tien. Je hebt geen gereedschap nodig, want dat zit bij het platte pakket in. En waarom wij het een bijzonder fijne fiets vinden?! Hij is gemaakt van duurzaam geproduceerd berkenhout, en met de massief rubberen banden heb geen last meer van platte banden! Je hoeft dus nooit meer te plakken (hoorde ik daar een YES?!). Helemaal duurzaam, omdat de rubberen banden helemaal biologisch afbreekbaar zijn en de inkt die gebruikt is is op waterbasis. Voor elke Kinderfeets die wordt verkocht, wordt er een boom geplant door de stichting Trees for the Future.

Aan de zijkanten zitten handige steuntjes, zodat het balanceren een kinderspel wordt. De krijtbord stickers zijn ontworpen door de Rotterdamse illustratoren Idris van Heffen en Mielo Pouwer, van Studio Makii. En zo heb je niet alleen uren fietsplezier, maar ook nog inkleur plezier, en door het eraf te wassen kun je elke keer weer een andere fiets ‘makii’. Een top idee, in een duurzaam jasje. En dus een ideaal cadeau voor een tweede of derde kinderverjaardag. Dus zet je kleine kunstsnaartje aan het werk en laat hem de wereld verkennen op zijn eigen gemaakte Feets!