(door Janske) Hey, ik ben Janske, 34 jaar oud en trotse mama van Lola (mei ’14) en Coco (aug ’16). Sinds ik mama ben heb ik er nog een hobby bijgekregen, namelijk mijn liefde voor kinderkleding. Ik ben een enorme sucker voor hippe kinderkleding en dan het liefst in de sale of tweedehands. Ik ben een echte koopjesjager en deel mijn gescoorde pareltjes graag in mijn overvolle shoplogs. Ik combineer graag verschillende merken door elkaar en ben niet bang voor (te) gekke prints of jongenskleding kopen voor mijn meiden. Ook vind ik het tof om de meiden te laten twinnen, want zeg nou zelf..twinning is winning! Vandaag deel ik 7 toffe outfits van mijn meiden.

Deze vrolijke combi staat de meiden super leuk. Normaal koop ik niet precies dezelfde kledingstukken om te twinnen, maar deze Dots leggings van Mingo (via Toddlersandtees) móest ik hebben. Ze passen namelijk overal bij en zien er zo tof uit. De pelicanenjurkjes zijn van een oudere Mini Rodini collectie. Ik scoorde ze los van elkaar tweedehands. De haarbandjes zijn van Sproet & Sprout.

Nu het wat kouder wordt buiten is het perfect sweater weather. Heerlijk om weg te kruipen in een warme sweater of dikke onesie. Deze grijze hertjes sweater, de onesie én de legging zijn van Mini Rodini (via The Kids department & Siki Kinderkledingwinkel). De sokken zijn van de Wibra (echt een aanrader!)

Abracadabra! Wat was ik verliefd op deze shirts van Gardner & The Gang. Ik scoorde zo beiden tweedehands en combineerde ze met een spijkerbroekje (Zara) en een unieke bloomer met bloemetjesprint handgemaakt door Tillie van vintage stof. De haarband is van CarlijnQ.

Mijn favoriete merken zijn Bobo Choses en Mini Rodini. De zomercollectie van Bobo Choses is echt een van mijn favorieten. Zo ook deze mooie onesies (via Springstof). Ze zijn zo mooi en staan super bij de meiden.

Waar ik ook de halve collectie van in huis heb is de Unicorn print van Mini Rodini. De kleuren, de eenhoorns, ik ben verliefd! Ik combineer ze vaak met de dots prints van Mingo. Het is een perfecte match. Het gele shirt is van Zara (jongenscollectie), de haarband van CarlijnQ en de dots legging en tanktop van Mingo. De rode legging en de rok zijn van Mini Rodini (via AlittleDress).

Ken je die film “Cool Runnings” nog? Over het Jamaicaanse bobsleeteam? Toen ik deze sweater zag van Bobo Choses (via CissyWears), wist ik meteen dat ik hem wilde hebben voor Coco. Hij is lekker oversized. Ik combineerde hem met dit 90’s broekje van Sproet en Sprout en vond het een verrassende combi. Lola draagt dezelfde outfit als in de vorige foto.

Ik zei toch dat ik de halve Unicorn collectie van Mini Rodini in huis had…oops! Hij is ook zo ontzettend leuk! Coco draagt een romper met lange mouwen en een UV legging. Lola draagt het jurkje (via ALittleDress) met een basic legging van de H&M er onder.

Om het geheel in stijl af te sluiten hebben beide dames iedere zwemles hun mooie Mini Rodini unicorn badpakjes aan (via Alittledress). Kunnen ze zelfs twinnen in het zwembad.


Hey, ik ben Janske, 34 jaar oud en trotse mama van Lola (mei ’14) en Coco (aug ’16). Ik ben blogger op mijn persoonlijke lifestyle blog Janske.nl en daarnaast werk ik bij het leukste poppodium van het zuiden. Naast mijn blog hou ik erg van muziek, concerten & festivals. Ik ben al 22 jaar grote Backstreet Boys fan en dol op reizen en fotograferen.

Wordt je blij van wat je ziet? Volg dan mijn blog én Instagram, waarop nog veel meer toffe outfits op te vinden is!