(door Kathleen) Hier ben ik dan weer; dit keer met een outfitje voor Claudia zoals beloofd.
Afgelopen zondag werd het sinds lang nog eens mooi weer! Met al die leuke zomerse outfits die in de kast te liggen wachten is het lastig kiezen wat we nou eerst gaan aantrekken! Ik pas mijn outfitjes liefst altijd aan naar waar we naartoe gaan.Dit keer gingen we naar de plantentuin in Meise, dus het moest zeker niet te urban zijn!

Iglo & Indi zomer-items

Het topje van Iglo en Indi was een van de eerste zomeritems die ik me had aangeschaft via de geweldige webshop Adorablekidzz. De print met de poesjes is leuk (Claudia houdt zelf ook van dierenprintjes; win-win dus!), om nog maar te zwijgen van het fleurige kleurtje dat je nu overal tegenkomt.

Het valt lang genoeg dat ik het eigenlijk kan laten dragen als oversized dress, maar in dit geval ging ik voor een rokje eronder.

Rokje van Next

Dat vond ik bij Next, waar ik seizoen na seizoen veel basics shop. Voor ieder wat wils en voor budget vriendelijke prijsjes, dus als het vuil wordt gaan we er niet om huilen  😉 . Khaki met dierenprintjes erop gestikt, love at first sight!!

Tiny Cottons kniekousjes

Onder een rokje horen dit jaar zeker leuke kniekousjes! Ik heb een hele verzameling, dus het was lastig kiezen, maar het blauw van de tiny cottons kniekousjes komen terug in de papegaai op het rokje, matchpoint!!

Zo dat was het weer voor nu, tot het volgende zonnetje! xxx

 


 Ik ben Kathleen (27), afkomstig van Antwerpen en mama van 2 prachtige kindjes Claudia (3) en Senne (1,5). Op Instagram kan je me terugvinden als OneHappyUs. Ik ben al jaren bezig met fotograferen en sinds de kindjes er zijn doe ik dit in combinatie met mijn liefde voor kidsfashion! Een leukere hobby combinatie kan je niet hebben, toch?!? Ik blijf niet graag plakken bij 1 merk en kies van meerdere merken elke collectie mijn favoriete setje uit. Zo blijft het gevarieerd en krijg je de leukste combi’s!