Voor de zomer hebben we voor al onze kidsfashion bloggers uit het CKOTB team een leuke Summer Challenge bedacht. Ze kregen allemaal voor hun kids hun eigen Coolest Kid On The Blog t-shirt van Sweetest Design opgestuurd, en mochten helemaal los gaan met hun Outfit Of The Day post. We zijn erg benieuwd naar alle combinaties die er gemaakt zijn, en vandaag delen we de eerste outfits van onze enige Belgische kidsfashion blogger uit het team; Kathleen.

(door Kathleen) Ik heb zeker weten de coolste kids en nu ook nog de coolste shirts whoop whoop!! Overal waar we kwamen keek iedereen ernaar, leuk toch?!? 😉   Ik dacht aan wilde combinaties, anything but basic!

Voor Claudia was dat de ‘wild cats’ legging van Molo (helemaal verliefd op!), onze favoriete sneakers van Tiny Cottons en ons geliefde vestje van Little Indians (dat ze overigens jammer genoeg niet wou aanhouden 😉

Voor Senne heb ik de grijze legging met ijsjes van CarlijnQ gekozen, met de little bandit cardigan van Lucky no 7. Een combinatie die ik al eerder maakte, het staat dan ook zo stoer samen!

De foto’s zijn gemaakt in onze tuin in ons nieuw huis in Lommel. Het ziet er nog helemaal verwilderd uit want we zitten nog volop in de verbouwingen en verhuis. Lekkere wilde spontane foto’s dus, gelukkig weten ze zich gauw te amuseren!

Indiaantje spelen met een tak of gewoon rond een paal achter elkaar lopen, they love it!! Ik ben echt in de wolken met de shirtjes + tekst & twinning is always a good idea!!

 


Ik ben Kathleen (27), afkomstig van Antwerpen en mama van 2 prachtige kindjes Claudia (3) en Senne (1,5). Op Instagram kan je me terugvinden als OneHappyUs. Ik ben al jaren bezig met fotograferen en sinds de kindjes er zijn doe ik dit in combinatie met mijn liefde voor kidsfashion! Een leukere hobby combinatie kan je niet hebben, toch?!? Ik blijf niet graag plakken bij 1 merk en kies van meerdere merken elke collectie mijn favoriete setje uit. Zo blijft het gevarieerd en krijg je de leukste combi’s!