Whaaah de nieuwe CarlijnQ collectie voor de komende lente en zomer is uit! En het thema? What’s For Dinner… Allemaal ijsjes, dropjes. sprinkles en meer. Mooi zwart wit, waardoor het echt ontzettend goed te combineren is met stukken uit je al bestaande garderobe. Ook leuk, omdat ze minimalistische kleuren hebben zijn ze ook unisex. Hoef je voor je zoon en dochter dus alleen maar één shirt te kopen (als ze dezelfde maat hebben dan 😉 Kijk je mee?CarlijnQ SS'17 Snoezig zwart shirtje met witte sprinkles. Dit shirtje past eigenlijk bij elke outfit wel.

CarlijnQ SS'17

Het ijsbroekje is in heel lichtroze en dus wel meer iets voor de meiden in de zaal. Maar als je een jongen hebt, wees dan niet getreurd. Ze hebben ook hele leuke items in zachtgrijs.

CarlijnQ SS'17

Kijk dit sprinkles pakje dan! Ubercute, en met een paar gympen juist weer lekker stoer. Hier gecombineerd met een hippe zonnebril. Zo kun je wel voor de dag komen.
CarlijnQ SS'17

Ik zei het toch?! Ook aan de jongens is gedacht. Een zachtgrijs ijsjes shirt met lange mouwen en een zelfde print op de sweatpants, met handig koordje. Voor de kids met minder grote pamperbillen.

CarlijnQ SS'17

Milkshakes!! Love it, en helemaal op shirtjes. Weer een mooi zwart wit shirtje. Ik denk dat ik het eerder aan zou doen bij mijn dochter, maar ik vind hem bij dit knappe ventje ook wel leuk staan.

CalrijnQ SS'17

Teksten blijven hip. Hoe korter hoe beter. En met dit shirtje van ‘Whats’ For Dinner’ leuk je een saaie spijkerbroek gemakkelijk op.

CarlijnQ SS'17

Als je nog op zoek bent naar een minder standaard tas (je weet wel, Cars of Disney Prinses, Peppa Pig of Minnie Mouse)  dan is deze zwart witte sprinkle tas van CarlijnQ en ThoughCookie een musthave! Gemaakt van 100% gifvrij leer met gave details. Dit is trouwens een handgemaakte tas én een Limited Edition. Wil je dus deze tas in handen krijgen, dan zul je er snel bij moeten zijn.

Hier zie je trouwens het shortje in het zachtgrijs, in plaats van zacht roze.
CarlijnQ SS'17

Eigenlijk vind ik printjes wel leuk, maar teveel print doe ik meestal niet. Toch kun je alle items uit de collectie prima combineren. Die sokken dan (whoop whoop) .

CarlijnQ SS'17

En natuurlijk heb ik mijn favoriet weer voor het allerlaatste bewaard. De ijs jumpsuit!!! Yeah, echt helemaal gaaf. Deze zou ik echt voor dochterlief willen aanschaffen. Komt op de wishlist dus. Met haar nieuwe Adidas sneakers is dit echt een top combinatie, trust me 😉

En vertel… Welk item komt op jouw wishlist?