(Door Georgina) Ik ben Georgina, 31 jaar, moeder van 3 kinderen. Ik heb 2 jongens en een kleine meid, Jeyceley. Mijn oudste zoon is 10 jaar en is dol op gamen, mijn jongste zoon is 7 jaar en houd van bootje varen en buiten spelen. Dan de kleine meid ze is 2 jaar en dol op spelen klimmen en klauteren maar vooral dol om voor de camera te staan. Ik houd van fotograferen en daar hoort het deel brandreppen dan ook bij. Ik vind het geweldig leuk om te kunnen helpen bij het promoten van andere webshops. Ook houd ik van klussen voor een mooi interieur en houd ik me bezig het het maken van haarstrikken. Deze verkoop ik dan weer voor een leuk prijsje met de Facebookpagina Jeyc’s Bows.

Dag 1:

Tijdens onze wandeling in het park maken we gelijk wat foto’s, omdat we brandrep zijn voor Nelly’s Kidswear. Wat een geweldig mooie plek met het water en de brug, en natuurlijk een prachtig setje voor Jeyceley. 

Dat kan niet misgaan want het is ook nog eens prachtig weer. Jeyceley vind het helemaal leuk om te doen en deze kleine fashionista weet precies hoe ze op de foto wilt. 

Wij laten haar helemaal gaan en ervan genieten tijdens het spelen.

 

Dag 2:

We hebben hier bij onze zelf gemaakte schommel een fijne bos en Ibiza stijl fotoshoot gedaan. Om het af te maken hebben we er een speciaal jurkje bij uitgezocht, en de haarband heb ik zelf gemaakt.

De laarsjes hebben we helemaal gepimpt in Ibiza stijl, en ook dat staat haar leuk.Jeyceley vind haar nieuwe schommel met bloemen helemaal geweldig!

Naast de foto’s op de schommel hebben we ook nog lekker verstoppertje gespeeld in het bos en takken gezocht. Heerlijk dagje dus.

Dag 3:

Wat houd ik van blauw, echt een geweldige mooie kleur vind ik dit.  Ik houd van veel verschillende dingen

en vind het dan ook super leuk om steeds weer iets anders te proberen, vandaar stoer blauw en een hoedje.

De kleur blauw vind ik zelf zo mooi bij Jeyceley staan vanwege haar blauwe ogen.

Dag 4:

Monochrome: iets wat we nog nooit geprobeerd hadden maar het toch wel eens wilde proberen. En wat waren we verkocht. 

Dit geweldige setje hebben we gevonden bij de Facebookpagina Dottiez. En ook hierbij moesten we even wat fotootjes maken en natuurlijk hebben we deze gedeeld met de pagina van Dottiez.

Doordat we de leuke foto’s doorgestuurd hebben zijn we daar nu model/ brandrep en wat vinden we dit geweldig leuk om de pagina te mogen promoten en de leuke kleding op de foto te zetten.

Dag 5:

Een heerlijk dagje naar het bos, lekker wandelen en tegelijk foto’s maken voor de Facebook pagina ‘My Belt’ waar Jeyceley model/brandrep is.

Buiten foto’s maken vinden we altijd weer bijzonder, en Jeyceley vind het zo heerlijk.

Zo kan ze gewoon haar eigen gang gaan en heerlijk doen waar ze zelf zin in heeft. Klimmen, klauteren, rennen en plezier maken. En mama loopt er heerlijk achteraan om de leuke kiekjes te maken

 

Dag 6:

Ruig en Stoer. Wat houden we ook hiervan. Heerlijk rondrennen en klimmen op de fietscrossbaan in dit geweldig stoere setje.

We houden van uitdaging en nieuwe dingen proberen en dit is er één van. We hadden nog nooit stoeren buiten foto’s gemaakt. Meestal is het binnen of buiten maar dan de lieve versie, dus nu dacht ik ‘ik wil eens iets anders proberen’.

En dit is het resultaat. Ik zelf ben er super trots op en wat hadden we weer een plezier.

Dag 7:

Roze en Schattig, zo omschrijf ik deze geweldig leuke set. We zagen hem in de Facebook van Ilse Kids Fashion en gingen meteen contacten met de eigenaar. Wat kregen we geweldig leuk nieuws!

In ruil voor mooie foto’s kregen we korting op de aankoop en laat ons het nou geweldig vinden om foto’s te maken.

Toen het pakket eenmaal op de deurmat lag kon Jeyceley niet wachten het uit te pakken en mama kon niet wachten de geweldig leuke jas sjaal en muts op de foto te zetten. We hebben dan ook meteen onze thuis studio opgebouwd en zijn aan de slag gegaan. en wat waren het enorm veel foto’s we hadden samen zoveel lol dat we maar bleven knippen, hier een kleine selectie eruit.