Nog op zoek naar een hippe en mooie Kerst-outfit? Wij geven je outfit inspiratie in het blauw voor iedereen in jouw gezin. Welke outfit is jouw favoriet?

Show stopper voor coole meiden

Ook voor de wat grotere meiden zijn er allerlei fijne aanbiedingen in heel veel webshops. Dit jurkje was €40,- en nu voor minder dan €20,- verkrijgbaar. Dat is met zo’n dure maand op komst wel extra fijn natuurlijk, een kleine meevaller.

 

ri3001f_410

Deze fijne jersey jurk van Esprit is blauwer dan blauw en wauwer dan wauw. Een betere show stopper voor het Kerstgala op school is er niet!

Bolle buiken Kerst mode

Deze Kerst gezegend met een bolle buik en een klein wondertje? Kies dan voor een mooie positiejurk die je buik extra benadrukt. Iedereen mag toch best weten dat jij deze Kerst niet alleen bent 😉

752975_mb_01

Kleine Gentleman in tha house!

Super schattig zo’n fijn blousje voor je kleine gentleman. De bow tie / vlinderstrik maakt het blousje helemaal feestelijk en blijft toch comfortabel genoeg voor je kleine om in rond te kruipen. Zonder het vlinderstrikje is het blousje een fijn kledingstuk om een outfit iets netter mee te maken. Dus niet alleen deze kerst leuk, maar ook voor de verjaardag van opa of oma.ri12022_403

Ice princess voor één dag

Heb jij ook zo’n meisje dat het liefst in een jurk slaapt? Onze oudste meid kan nooit wachten tot het zondag is, want dan mag ze als een prinses aankleden. Haar mooiste jurken moeten uit de kast, en ze wil het liefst bijpassende nagellak erbij hebben. ri30013_470Met Kerst kan ze dus helemaal uit haar bol gaan, en dit jurkje stond op haar verlanglijstje. Het heeft alles wat zij wenst in een jurk. Glitter, kleur, volume (of zoals ze het zelf noemt, draai zwaai) en wat ik dan wel weer fijn vind, een mooie ‘stevige’ stof. Oja, dat strikje? Heel fijn girly detail! Enne, niet zo statement blauw als het eerste jurkje, maar nog blauw genoeg om van te kunnen houden.

Cool daddy en hot mommy

Papa en mama kunnen natuurlijk niet achterblijven, en in het zwart komen. Of nog erger, helemaal niet feestelijk gekleed! Dus een blauwe one shoulder jurk voor mama met sparkles all over is hét jurkje voor een feestelijk avondje uit.

789774_pb_01

En voor alle hippe papa’s. Wie wil er nou niet een voetbaloutfit aan hebben tijdens zijn vrije dagen. Nou … Het is een soort compromis outfit moet ik bekennen maar hij is in ieder geval ontworpen door een voetballer; Rafael Nadal. Gemaakt door Tommy Hillfiger dus een kostuum dat minstens 10 jaar mee gaat!

728302_mb_01

 

 

 

 


Dit bericht bevat gesponsorde inhoud