Ik kan het niet meer onder stoelen en banken steken. Ik hou gewoon teveel van (kids) interieur! Ook al heb ik meestal de centen niet om alles te kopen wat ik mooi vind (iets met een te dure smaak denk ik) vind ik het wel ontzettend tof om het internet af te blijven struinen naar nieuwe inspiratie. Zo wordt ik heel erg blij van bepaalde merken (Sebra, OYOY, A Little Lovely Company en veel meer) maar vind ik het ook erg tof om nieuwe merken te ontdekken!

Baby+Kids Shop WestWingNow

Vanaf 27 oktober 2019 kun je dan nu ook eindelijk bij WestWing kinder-items scoren! Voorheen kon je er alleen terecht voor je eigen spullen, en vond ik het eerlijk gezegd wat jammer dat er nog niets voor kids te krijgen was. Maar nu kun je dus ook terecht in de Baby+Kids Shop bij WestWingNog (de shop die niet alleen de wekelijkse aanbiedingen heeft, maar altijd beschikbaar zijn). YAY! Om dat te vieren deel ik vandaag wat van onze favoriete items met je waarmee je een beestachtige babykamer kunt maken, en hoop ik dat ook jij inspiratie op doet om te gebruiken bij jullie thuis.

Jungle thema’s waren een hele tijd voor peuters en kleuters. Maar door de nieuwe trendkleuren (meer natuurlijke en zachte tinten) kun je nu ook prima een prachtige beestachtige babykamer in elkaar zetten voor je kleintje op komst. Wat ik zelf ideaal vind aan een wat neutraler thema is, dat je zowel een zoon als dochter erin kunt verwelkomen. Je zult niet de eerste zijn die denkt te weten wat ze krijgen, en toch verrast worden met een ander geslacht (haha).

Natuurlijk getinte beestachtige babykamer

Door het gebruiken van zachte materialen, natuurlijke tinten en niet teveel printjes houd je een babykamer mooi rustig. Het is natuurlijk niet helemaal de bedoeling dat je je kleintje helemaal over stimuleert op de plek waar het tot rust moet komen.

 1. Vlaggetjes van CamCam Copenhagen
 2. Wandkleedje Finley van Sebra
 3. Junior bed van Sebra
 4. Tipi tent van Little Nice Things
 5. Schommel lama van Bloomingville Mini
 6. Vloerkleed Bear Bibi van Södahl

Stoere jungle kamer

Iets meer pit en stoere kleuren in de kamer? Of wil je je zachte beestachtige babykamer upgraden naar een toffe peuterkamer? Bekijk dan onderstaande inspiratie eens…

 1. Tipi tent van Roommate
 2. LED lamp bergen van Little Nice Things
 3. Zitzak van Roommate
 4. Tipibed van Vipack
 5. Tof zebra behang van KEK Amsterdam
 6. Stoer tijgervloerkleed van Södahl