(Door Claudie) Heerlijk het zonnetje schijnt weer, rokjes en korte mouwen kunnen weer uit de kast!
Mijn kids zijn nu 2,5 half en beginnen een (sterke) mening te krijgen wat betreft hun outfits. Mijn dochtertje Billie is echt een meisje, draagt graag rokjes en wil heel de dag haar prinsessen rok aan. Tutu’s zijn haar favoriet. Iedere dag is het “mama ikke prinsesje” dan wijst ze naar haar tutu’s die in de kast hangen. Ze vind het ook geweldig als ik een rokje draag en roept dan zodra ze me ziet “Wauw mama mooie meisje, mama ook prinses. Als ik me aan het opmaken ben wil Billie ook opmaken, ze pakt een penseel uit mijn make-up tasje en gaat mij na staan te doen, heerlijk vind ik dat lekker tutten samen.

Bamboo is wat dat betreft echt een jongen, wil alleen maar auto’s, treinen en bouwen. Ook hij doet mij na als ik me aan het opmaken ben, alleen hij doet het één keer na en voordat ik het weet heeft ie de rouge te pakken en staat ie de witte tegels op de badkamer in te kleuren. Wel grappig is dat Bamboo niet zo zeer een sterke mening heeft in wat hij aan wil, maar meer als hij van mij een roze t-shirt aan krijgt zegt hij  “nee ikke niet aan mama dat is roze, roze is voor meisjes”. Bamboo draagt ook heel vaak zwart/wit/grijs tinten niet alleen omdat ik niet zo van de mega felle kleuren ben maar ook omdat ik hem dat gewoon super tof vind staan.

Op de foto draagt Billie het ‘prinsessen’ rokje zoals ze zelf noemt en deze is van de Zara, haar t-shirtje is ook van de Zara. Haar te leuke kniekousen met banaantjes zijn van Bieboe.nl en haar schoentjes met tijgerprint van Li-li shoes. Ik ben helemaal verliefd op deze style en outfit, stoer maar ook zo schattig. Ik kan deze look echt eindeloos combineren, ik had heel eerlijk gezegd deze kniekousen voor Bamboo gekocht maar ik vond ze te leuk staan bij deze look en kniekousen zijn ook voor meisjes en niet voor jongens volgens Bamboo 😉

Bamboo draagt een heel stoer shirtje van Akwardjunior (Littlerascals_nl instagram) met een super toffe print van een Beer/Wolf. Zwart wit gestreept harem broekje van de Zara en witte schoentjes van Nike.

 


Hoi, ik ben Claudie, en mama van deze twee hippe twins, Bamboo & Billie. Volg ons ook op Instagram voor veel meer leuke plaatjes van onze kids en ons hectische maar leuke leven met de twins.