Toffe shops, conceptstores en hippe design winkels voor kids. De komende weken neemt Joandi Loes Tholen, je mee naar de leukste plekken en laat je zien waar je het beste voor je kiddo’s kunt halen.

Babypark Roosendaal

dsc01422

‘Als eerste heb ik de gigantische winkel Babypark in Roosendaal bezocht. Het is misschien niet de meest originele winkel maar ik ben wel heel erge fan van hun concept. Ze hebben sowieso al alles in huis wat je maar nodig zou kunnen hebben als (toekomstige) ouders. Van buggy’s tot verzorgingsproducten en kleertjes aan toe. Alles zit in het assortiment.

dsc01421

De Babypark in Roosendaal bestaat uit 2 verdiepingen. Je vindt alle kleertjes en verzorgingsbenodigdheden op de gelijkvloers en op de tweede verdieping vindt je decoratie, slaapkamers en alle andere artikelen.

dsc01406

Qua kleertjes hebben ze een super leuk aanbod. Er is ook een grote variatie in de stijlen. Zo is er altijd iets te vinden voor iedereen.

dsc01393

Nu komt hetgeen wat ik zo leuk vind. Ze werken met slaapkamers. De hele bovenverdieping is opgedeeld in kamertjes en net zoals bij bv. Ikea hebben ze geprobeerd het huiselijke gevoel zo goed mogelijk na te bootsen door “realistische” babykamers te creëren. Ik vind dat gewoonweg fantastisch. Je waant je elke kamer in een andere kinderwereld. Zo weet je gelijk welke kleurencombinaties al een goede combinatie zou zijn, hoe alle meubels er tezamen uit zien en zelfs qua indeling heb je al gelijk een goed voorbeeld. Toch even net anders dan bestellen uit een catalogus of een webshop waarbij je de meubels niet in combinatie te zien krijgt.

dsc01382

Ben jij ook erg benieuwd naar hun concept? Babypark heeft 9 winkels verspreidt over heel Nederland en is daarmee ook gelijk Europa’s grootste babywinkel concept.

dsc01379

Dus ik zou zeggen, laat je gaan en ga er zeker eens een kijkje nemen. Al is het enkel voor inspiratie, het zal zeker de moeite waard zijn.’

dsc01376

 


img_3832-1 Ik ben Joandi Loes Tholen, een 22-jarige student. Momenteel studeer ik nog een bachelor Event-en projectmanagement en in september zal ik beginnen met een opleiding in grafische vormgeving en interieurstyling. Ik woon in Antwerpen, maar afgelopen jaar heb ik wel een half jaar in Lyon (Frankrijk) gewoond. Lyon heeft mijn hart gestolen en het zal altijd een speciale plek blijven voor mij. Ik blog op aboutLoes vooral over interieur.