Met dit warme weer, maar eigenlijk omdat het gewoon een super-leuke Disney film is, is het de hoogste tijd voor een compleet Frozen feestje! Maar hoe begin je nou met het leukste feestje van je leven te geven? Hieronder vind je heel veel Frozen ‘free printables’ waarmee je gelijk aan de slag kan gaan. Wedden dat er over tien jaar nog steeds met veel plezier aan dit feest wordt terug gedacht?!

Frozen banner

De vlag uithangen als je jarig bent? Of grijp je weer naar die felgekleurde vlaggetjes die je elke verjaardag opnieuw tevoorschijn haalt…

Nee! Voor een Frozen feest gebruik je een heuse Frozen banner. Uitprinten, uitknippen en ophangen maar.

DIY-Elsa-crowns-and-Sven-antlers

Elsa kroon of Sven gewei maken

Met deze twee printables printable maak je gemakkelijk een Elsa kroon, of wordt je Sven (het rendier).

Of je maakt Elsa na. Het is wel een bouwplaat voor de wat gevorderde knipper en plakker, maar voor meiden (of jongens) vanaf een jaar op 9 is het zeker te maken.

Om ook de kids wat met hun hoofd te laten doen, print je dit doolhof een paar keer uit. Een wedstrijd ervan maken kan ook. Stopwatch erbij, wie het eerst de hele route goed heeft gevonden, wint. Een potje Frozen Memory is ook leuk!

Frozen Bowling

rockin_olaf_bowling_game_1200x800_2

Als je nog lege (water)flessen hebt liggen, bewaar ze dan goed. Met wat witte, oranje, zwarte en blauwe verf maak je in een handomdraai je eigen Olaf Bowling spel.

1) Maak de flessen schoon
2) Verf de flessen allemaal wit
3) Verf een mondje, ogen, en de wortel neus op de flessen
4) Laat het goed drogen
5) Maak van een tennisbal een ‘mos/gras’bal. Of gebruik een bal die je al ergens hebt rondslingeren.

 

 

Nog meer spelletjesKIDS-BOOKMARKS

Weet je nog? Het ‘zoek de verschillen’ spel? Twee bijna dezelfde plaatjes, alleen net even anders. In dit Frozen-zoek-de-verschillen-spel moet je proberen alle 9 verschillen te vinden.

BINGO! Hier vind je 3 verschillende sets. Set 1set 2 en natuurlijk set 3. De karakters die je moet opnoemen zijn: Olaf, Elsa, Hans, Sven, Marshmellow, Duke, Kristoff en Anna.

Als bedankje kun je een mooie (geplastificeerde) boekenlegger meegeven aan alle genodigden.