Heb je altijd al een heleboel Nederlandse en Belgische bloggers willen kennen?! En vind je het leuk om coole kinderspullen te winnen?! Dan is het vandaag jouw grote dag!!! We hebben namelijk besloten dat het vandaag de grote Mama Bloggers Dag is hier in Nederland (en sommige van onze Zuiderburen uit België).

We gaan daarom een monsterlijk grote enorme GIVE AWAY houden! Meer dan 50 bloggers zijn bijeengekomen en we gaan een grote blog hop doen. Je begint hier (of ene andere blog) en dan follow the leader leader en hop hop hop naar de volgende blog. Zo leer je niet alleen nieuwe blogs kennen maar maak je ook nog eens kans op meer dan 50 prijzen ter waarde van meer dan € 800,-! Als dat geen mega give away is….

Je vind hier Kids Lifestyle inspiratie!

Misschien ben je op een andere blog begonnen en kwam je hier ‘per ongeluk’ terecht of wilde je zien wat je hier kon winnen vandaag. Blijf dan gewoon even een minuutje langer hangen om te lezen wat wij je elke dag bieden op Coolest Kid On The Blog.

Je vind hier elke dag kids lifestyle inspiratie. Als je een Nederlander bent dan lees je elk artikel gewoon in het Nederlands (zoals je nu dus doet) en kom je ergens anders vandaan dan kun je elk artikel in het Engels lezen. Wij lichten coole kinder kamers uit, delen de beste online en fysieke winkels met je, laten je het coolste speelgoed zien en gaan naar evenementen en reizen zodat we jou kunnen vertellen waar je absoluut heen moet gaan met de kids. Ook hebben we kindvriendelijke, gezonde en overheerlijke recepten en kids fashion inspiratie. Heel veel leuks dus! Dus zorg ervoor dat je ons liked op Facebook, of ons ergens anders volgt, zodat je geen enkel cool artikel mist.

Mega Blog Hop

Als je hier begonnen bent neem dan zeker even een kijkje bij mijn voorganger van *Pink It* om erachter te komen wat zij weggeeft. Als je klaar bent met deze post lezen ga je snel naar *Go Or No Go* en doe je daar mee. Ook zij geeft een ontzettend leuke prijs weg!

Dus kom op, doe mee met deze loop en leer allerlei Nederlandse en Belgische mama bloggers kennen die je anders nooit was tegengekomen…

WIN iPhone & iPod case voor baby’s en peuters van Fisher Price

En dan nu meer over onze win-actie. Als je in Nederland woont kun je mee doen met deze win-actie (in verband met de verzendkosten).

Deze week maak je kans op een iPhone en iPod hoesje voor de allerkleinsten, van Fisher Price. Het lijkt op een boek, heeft een soort rammelaar aan de zijkant en ziet er super interessant uit voor baby’s en peuters. Er zit een app bij met drie verhalen die je kunt lezen. Dit is een interactief voorleesboek, dus een prima gadget om hun eerste stap in hun technologie reis te zetten.

y4234laughandlearnapptivitystorybookreaderforiphoneandipadtouchdevices1

  1. Laat een reactie achter
  2. Like Coolest Kid On The Blog voor een extra win kans
  3. Volg ons op Instagram, Twitter en Pinterest voor nóg meer kans
  4. Laat een geldig email adres achter, want op die manier nemen we contact op met de winnaar.

Deze win-actie is tot en met 24 september 2016. De winnaar krijgt een email in de inbox, dus hou die vooral in de gaten op 25 september, het kan zijn dat die in je spam map beland.

Dus succes, hop verder en veel plezier!

 

En de winnaar is…….. Cornelia. Jij wint deze handige en super gave iPhone houder voor je kleine. We sturen je vandaag een mailtje, dus houd je inbox in de gaten.