Geschreven door Saskia, moeder van Jeavi Dekker

Jongens en kleding dat vond ik voordat ik moeder werd best lastig want ja wat moet je die jongetjes nou toch aan trekken. Zoveel keus was er niet tenminste dat vond ik zelf. Wat ik zag vond ik te kinderachtig of teveel op elkaar lijken, of ja iedereen liep er al in. Maar toch al snel na de geboorte van de kinderen kwam ik erachter dat het er wel was maar dat je even goed moest zoeken tussen alle aanbieders door. De kledingstijl die ik voor ogen had was mannelijk en stoer en of dat nou roze was of ruitjes had dat maakte niet uit, zelfs niet als het handgemaakt werd want ja dat is tegenwoordig echt hip en je kan zelf ook nog eens kiezen wat voor model of stof. Mijn favoriete items zijn toch eigenlijk wel skinny broeken en leggings die kleden zo mooi af. En wat ik  belangrijk vind ik dat het er niet 10 in een dozijn van lopen hier in het dorp.  Ik heb dan ook wat favo setjes die ik graag met jullie wil delen .

OOTD jongens beanie

Dit setje vind ik nou  de quote mannelijk en stoer toepasbaar waardig.De blouse is van de huidige collectie van Z8 en waarom nou deze? Omdat dit nou net even de aparte versie is van de blouses dit jaar. De jas is van de Primark echt een budgettopper en dat voor maar 18 euro. De skinny die ik
eronder heb gedaan is van Kokonoko heerlijk zachte stretch stof en sluit mooi aan. En ja mijn kind houd toevallig van beanies deze is van KMDB .

stoere ootd jongen bril

Deze sweater mocht absoluut niet ontbreken bij ons in de kast het is een warme herfst kleur en ook lekker apart door de print , deze is van de huidige collectie van CarlijnQ.

ootd jongens

Ook had ik het net over hand-made dit is een voorbeeld van een broekje dat ik zag bij s.tof en moest hebben want zeg nou zelf hij is te leuk toch .

s.tof broekje ootd jongens

Als je van skinny broeken houd die daadwerkelijk ook  echt skinny zitten heb ik hier de absolute topper voor je Dutch Dream Denim verkoopt fantastische skinny’s die wat langer vallen en een dubbele laag stof op de knieën hebben wat ideaal is met spelende kinderen . 

jongens ootd

Je kunt ook veel leuks vinden bij online shops zoals bij  MyLittleLoveKids zij heeft een eigen kledinglijn en ze bedrukt wat je maar wil op shirts en sweaters dit shirtje wilde ik dan ook graag hebben en nu met deze dagen dragen we er een heerlijk vestje over heen.

jongens ootd cool

Vestjes mogen absoluut niet ontbreken in de kast van je kind want wat kan je daar heerlijk mee combineren dit vestje is van Beau Hudson en echt in allerlei kleuren verkrijgbaar ze zijn unisex dus ook voor de meisjes. Het shirt wat Jeavi hier aan heeft is een basic shirt van de zeeman die je leuk kan op pimpen met een te gekke strijkapllicaties. En wie zegt dat leggings niet kunnen bij een jongen? Kijk nou zelf je moet alleen durven . Kniekousen zijn in de regel vaak bedoeld voor een meisje maar wij dragen ze lekker nonchalant over de legging in combinatie met de Dr. Martens tof toch .

Volg Jeavi Dekker ook via Instagram