Wat leuk! We mogen weer vier vrijkaarten weggeven voor de AFAS Sprookjesmusical weken in de Juliana Toren. Elke dag zijn er minstens vijf shows waarbij Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin, samen met de kinderen, proberen de sprookjes te redden. Zo’n vijfentwintig minuten lang komen de meest bekende sprookjesfiguren langs met elk hun eigen liedje. Worden alle sprookjes opgelost??

Tijdens de show ontmoeten meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin, Assepoester die verdrietig rondloopt. De sprookjes zijn betoverd en zullen nu allemaal slecht aflopen! Het enige wat ze hieraan kunnen doen is alle raadsels oplossen zodat alle sprookjes weer tot een goed einde lopen. Roodkapje, Rapunzel, Doornroosje en Sneeuwwitje vertolken allemaal een rol. Er komen zelfs prinsen en dwergen in de mini musical voor. De kinderen worden elke keer gevraagd te helpen (wat natuurlijk gepaard gaat met het nodige lawaai 😉 ).

Mocht je trouwens komen met een kinderwagen of buggy, dan moet je die wel buiten laten. Wij kwamen op een dag waarop het dan weer keihard regende, en dan weer droog was. Een goed advies is dus wel om even van te voren de regenhoes over je buggy of kinderwagen heen te gooien, voor het geval het tijdens die 25 minuten gaat regenen. Beetje jammer om bij een doorweekte wagen terug te komen.

Hieronder kun je vast een kleine sneakpeak zien van één van de sprookjes, namelijk Rapunzel.

Wat ik zelf (als musical liefhebber, mocht je dat nog niet weten) ontzettend tof vind is dat er echt live wordt gezongen. In veel van dit soort kleinere theaters in pretparken wordt meegezongen vanaf een CD/MP3tje/bandje/tape/vinyl. Maar bij de Juliana Toren kun je je klaarmaken voor het echte werk. Live gezongen en gedanst, en de kids worden elke keer weer aangestoken door het musical virus (wat mama dus helemaaaaaaal niet erg vind :p ).

Wil je weten hoe familie pretpark Juliana Toren verder  beviel? Lees dan even deze review terug.

WIN: 4 kaarten voor de AFAS Sprookjesmusicals

En nu eindelijk het stuk waar je waarschijnlijk voor gekomen bent… De win-actie. En wat is hij weer leuk! We mogen één iemand blij maken met maar liefst vier vrijkaarten t.w.v. € 90,-

Meedoen:

  • Like *Coolest Kid On The Blog* op Facebook (heb je geen Facebook, laat dat in de comments weten)
  • Laat onder dit bericht een reactie achter en laat ons weten wie jij mee zou willen nemen naar de AFAS Sprookjesweken.

Meer kans maken op de kaarten? Deel dan het bericht op Facebook, Instagram of Twitter en volg Coolest Kid On The Blog daar ook.

Meedoen met de win actie kan van zondag 31 juli tot en met zondag 7 augustus 23:59 uur. Maandag krijgt de winnaar persoonlijk bericht, zorg dus voor een geldig email adres

De winnares van de vier toegangskaarten voor de Juliana Toren en de AFAS Sprookjesweken is geworden:

Tanja Kuijer