Yes! We mogen tijdens onze #WaanzinnigeWinWeek ook twee kinderen ontzettend blij maken met een super cool speelgoedpakket t.w.v. maar liefst € 75,- ! Het speelgoedpakket wordt beschikbaar gesteld door Listi, een super handige website die wij binnenkort ook gaan gebruiken, voor de gezamenlijke verjaardagen van de kids. Want met veel kinderen die al veel hebben, is het gewoon super onhandig om mensen niet duidelijk door te geven wat ze graag willen en nog nodig hebben.

 

Over Listi

Vroeger mocht ik altijd uit het grote speelgoedboek een paar plaatjes scheuren en die op een wit A4-tje plakken. Op school natuurlijk rond Sinterklaas, en thuis deed ik het zelf wel eens. Dat lijstje werdt dan wel bekeken, maar ik denk dat mijn ouders dachten, nou…. wij weten eigenlijk al wel wat we gaan geven. Vraag maar wat aan opa en oma. Dus daar ging ik met mijn lijstje. Die was niet meer echt nodig. Misschien nog leuk om onder mijn kussen te leggen en overal over te dromen, maar dat was het.

Een online verlanglijstje is nu natuurlijk helemaal in. Ook voor ons gezin ideaal, want we hebben familie door het hele land wonen. Zo kunnen we met het delen van één link gemakkelijk iedereen precies laten weten wat de wensen nog zijn.

Online verlanglijstjes bestonden natuurlijk al, maar op Listi weet je zeker dat je het speelgoed dat je op het verlanglijstje zet, ook echt voor de laagste prijs krijgt. Een soort prijzenvergelijker én verlanglijstjesmaker in één leuke website.

WIN 2x een super speelgoedpakket t.w.v. € 75,-

En dan nu het leukste nieuws, wij geven namelijk 2 speelgoedpakketten weg ter waarde van maar liefst € 75,- per pakket. Het enige wat wij willen weten is, of je een pakket wilt winnen voor een jongen of meisje, en de leeftijd. Dan stelt Listi een tof verrassingspakket samen die helemaal bij dat kind past.

Reageren onder dit bericht geeft 1 deelname, hieronder kun je nog meer kans maken door op verschillende andere manieren deel te nemen. Hoe meer deelnames, hoe meer kans op deze fantastische prijs! Verder vinden we het heel fijn als jullie ook Listi een duimpje omhoog geven, en ik ben benieuwd of jullie ze ook al kenden

Win-actie loopt tot en met zaterdag 9 juni. De winnaar krijgt persoonlijk bericht (laat dus een geldig email adres achter)

 

Maak HIER nog MEER KANS op deze GIVE AWAY

https://www.coolestkidontheblog.com/giveaway/2x-een-super-speelgoedpakket-t-w-v-e-75-winnen-tijdens-de-waanzinnigewinweek/