2x een super speelgoedpakket t.w.v. € 75,- winnen tijdens de #WaanzinnigeWinWeek

Yes! We mogen tijdens onze #WaanzinnigeWinWeek ook twee kinderen ontzettend blij maken met een super cool speelgoedpakket t.w.v. maar liefst € 75,- ! Het speelgoedpakket wordt beschikbaar gesteld door Listi, een super handige website die wij binnenkort ook gaan gebruiken, voor de gezamenlijke verjaardagen van de kids. Want met veel kinderen die al veel hebben, is het gewoon super onhandig om mensen niet duidelijk door te geven wat ze graag willen en nog nodig hebben.

 

Over Listi

Vroeger mocht ik altijd uit het grote speelgoedboek een paar plaatjes scheuren en die op een wit A4-tje plakken. Op school natuurlijk rond Sinterklaas, en thuis deed ik het zelf wel eens. Dat lijstje werdt dan wel bekeken, maar ik denk dat mijn ouders dachten, nou…. wij weten eigenlijk al wel wat we gaan geven. Vraag maar wat aan opa en oma. Dus daar ging ik met mijn lijstje. Die was niet meer echt nodig. Misschien nog leuk om onder mijn kussen te leggen en overal over te dromen, maar dat was het.

Een online verlanglijstje is nu natuurlijk helemaal in. Ook voor ons gezin ideaal, want we hebben familie door het hele land wonen. Zo kunnen we met het delen van één link gemakkelijk iedereen precies laten weten wat de wensen nog zijn.

Online verlanglijstjes bestonden natuurlijk al, maar op Listi weet je zeker dat je het speelgoed dat je op het verlanglijstje zet, ook echt voor de laagste prijs krijgt. Een soort prijzenvergelijker én verlanglijstjesmaker in één leuke website.

WIN 2x een super speelgoedpakket t.w.v. € 75,-

En dan nu het leukste nieuws, wij geven namelijk 2 speelgoedpakketten weg ter waarde van maar liefst € 75,- per pakket. Het enige wat wij willen weten is, of je een pakket wilt winnen voor een jongen of meisje, en de leeftijd. Dan stelt Listi een tof verrassingspakket samen die helemaal bij dat kind past.

Reageren onder dit bericht geeft 1 deelname, hieronder kun je nog meer kans maken door op verschillende andere manieren deel te nemen. Hoe meer deelnames, hoe meer kans op deze fantastische prijs! Verder vinden we het heel fijn als jullie ook Listi een duimpje omhoog geven, en ik ben benieuwd of jullie ze ook al kenden

Win-actie loopt tot en met zaterdag 9 juni. De winnaar krijgt persoonlijk bericht (laat dus een geldig email adres achter)

 

Maak HIER nog MEER KANS op deze GIVE AWAY

 

 

109 Comments

 • Reply Bianca Fenna juni 15, 2018 at 9:53 pm

  Ik waag super graag een kansje voor mijn dochtertje die bijna 7 jaar wordt.

 • Reply Jolanda juni 15, 2018 at 3:47 pm

  Graag voor djay 1,5 jaar. Met een zus die alles roze heeft en prinsessen , mag er wel wat meer jongens speelgoed komen in huis, want in oktober komt er nog een jongetje bij. En dan kunnen de jongens samen spelen

 • Reply Patricia Lubbertje-Boutje juni 15, 2018 at 3:13 pm

  Heel eeg graag voor onze zoon Sil van 11 jaar

 • Reply Marita juni 15, 2018 at 3:01 pm

  Leuk voor ons zoontje van 2,
  Tim! Ben daarnaast 19 juni uitgerekend van ons tweede zoontje. Een spannende periode dus voor Tim. Ik gun hem dus zo’n leuk pakket met al die aandacht voor de baby.

 • Reply Lisanne Bons juni 10, 2018 at 10:29 am

  Met 4 kinderen vier je bijna altijd verjaardagen. Dan is zo’n digitaal lijstje wel ideaal. Kan je het lijstje ook via Whatsapp versturen (dat was me niet helemaal duidelijk). Ik ga voor een pakket voor de meiden (ze zijn 8 en 9 jaar). Ze vinden hetzelf leuk kunnen ze mooi samen doen.

 • Reply Liesbeth juni 8, 2018 at 7:12 pm

  Wat superleuk! Heel graag doe ik mee voor onze 3 kleinzoontjes van 11 jaar, 6 jaar en 7 maandjes 🙂

 • Reply Miekske Dingens juni 8, 2018 at 7:08 pm

  Ik ben ze al eens tegengekomen, en was al liker op FB 🙂 Lijkt me wel heel erg handig als onze kapoen jarig is, of met kerst om daar een kijkje te nemen! <3 Graag meegedaan voor ons zoontje (bijna 5 jaar) <3

 • Reply Marian B juni 8, 2018 at 2:08 pm

  Wow, dit is zeker een super een fijne prijs! Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje van 5. Hij is net als zijn moeder dol op verrassingen ;-). Spannend, ik ben zelf ook wel erg nieuwsgierig naar wat er in zal zitten!

 • Reply Les Schlepers juni 8, 2018 at 1:55 pm

  WAUW! Coolest Kid On The Blog . Com ik kende het nog niet! maar heb net alles zitten te bestuderen op de site en ik vind het helemaal geweldig!! ideaal voor onze vier kids! dat zelf samenstellen van een lijstje is mega handig! ze zijn allemaal binnenkort weer jarig dus dit is wel een goede uitvinding zo! wij doen graag mee met jullie winactie! met 4x cadeaus aanschaffen scheelt dit toch weer een heleboel en ze hebben alweer zoveel moois gezien!  toffe actie hoor! wij duimen!! groetjes Les

 • Reply Marise juni 8, 2018 at 1:30 pm

  Wow wat een goede prijs. Op de website staat veel leuk speelgoed, ook voor de aller kleinsten. Ik doe graag mee voor mijn dochter van een half jaar.

 • Reply Linda Smeets juni 8, 2018 at 12:49 am

  Listi kende ik nog niet maar ben nu wel heel erg benieuwd!
  Ik doe graag mee voor mijn dochter, ze is 5 jaar.
  Wat zou dat leuk zijn voor tijdens de vakantie!

 • Reply Judith juni 7, 2018 at 8:56 pm

  wowww wat gaaf zeg! onze kleuterzoon wordt aan het eind vd zomervakantie 5 en dit zou perfect zijn als verrassing voor hem; we gaan verhuizen dus leuk nieuwe spulletjes in zijn nieuwe kamer is helemaal te gek (want hij vindt het wel wat spannend allemaal)

 • Reply Betti Scheringa juni 7, 2018 at 8:23 pm

  LISTI kende ik al
  Ideaal concept
  Doe graag mee voor mijn meiden van 2 en 5 en als ik moet kiezen voor mn meisje van 5

 • Reply Urszula juni 6, 2018 at 9:56 pm

  Wat een leuke actie, mijn zoontje Thomas houd wel van verrassingen. Klein of groot een verrassing – hij is altijd heel blij. En hij altijd kijken samen met mee naar de brievenbus, misschien is iets in voor hem…

 • Reply Marjolein Schuurman juni 6, 2018 at 9:09 pm

  Gave actie! Ik doe heel graag mee voor mijn neefje Jona, een jongetje van 4. Wat zal hij blij zijn!

 • Reply cobi juni 6, 2018 at 5:05 pm

  Wat een gave actie, ik ben een jongensmama dus ik doe graag mee voor mijn boys!

 • Reply Anja juni 6, 2018 at 1:07 pm

  Wat een leuke actie, ik hou wel van verrassingen! Leuk voor mijn meiden (bijna 2&4)

 • Reply Patricia Paling juni 6, 2018 at 9:46 am

  Wauw!!! Dat zou echt super gaaf zijn voor onze zoon die op 23 juni 9 jaar wordt! ❤

 • Reply G.T. juni 6, 2018 at 6:49 am

  Gaaf, ik maak graag kans!

 • Reply Anita H. juni 6, 2018 at 3:12 am

  Graag een speelgoedpakket voor een jongetje; leeftijd 6 jaar.

 • Reply Carmen juni 5, 2018 at 6:27 pm

  Wat een geweldige prijs is dit! Listi lijkt me ontzettend handig en ik zal het ook zeker gebruiken voor mijn zoontjes verjaardag. Ik geef zelf ook graag cadeautjes die de jarige job/jet wenst en als Listi dan nog uitzoekt waar je dit het goedkoopst kunt aanschaffen, maak je niet de jarige blij maar ook je portemonnee . Ik doe graag mee voor mijn zoontje Dean (2,5 jaar). Jullie zullen in deze WaanzinnigeWinWeek mensen heel blij maken. Liefs Carmen

 • Reply Tamara juni 5, 2018 at 4:01 pm

  Superleuk! Ik doe mee voor Emma!

 • Reply Lindsey roosen juni 5, 2018 at 11:59 am

  Leuk zeg!!!! Ik doe graag mee voor mijn jongens!

 • Reply melissa juni 5, 2018 at 11:57 am

  Wauw wat een stoere prijs zeg. Ik kende Listi nog niet, maar zeker een tip erbij gekregen hiermee. Ik doe graag mee voor onze jarno van 4 jaar; die verdient gewoon een extraatje!

 • Reply Leandra juni 5, 2018 at 11:36 am

  Ik kende listi nog niet, maar vind het echt heel handig. Heb ze gelijk opgeslagen 🙂 Dat scheelt een heleboel tijd achter de computer zoeken.
  Ik maak voor mijn liefzoon graag kans op een speelgoedpakket. Hij is ook bijna jarig en wordt dan 9.
  Hij is wat beperkt maar wel weer stoer, dus een pakket voor (6) 7 of 8 jarigen vind hij ook nog helemaal leuk!

 • Reply marleen juni 5, 2018 at 10:19 am

  Wat een super kado voor mijn zoon die bijna jarig is en 5 jaar wordt

 • Reply Evi Huys juni 4, 2018 at 9:34 pm

  Ik kende Listi al, heel leuk en handig concept.

  Ik doe graag mee voor een jongen van 6, hij is gek op Lego en knutselen.

 • Reply Mark Lamberts juni 4, 2018 at 2:52 pm

  Dit is echt helemaal TOP zeg Coolest Kid On The Blog . Com !!! (y) Wat een te gekke prijs gaan jullie weggeven, WOW! Je zou ‘t maar mogen winnen 😀 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken voor mijn kleine meid (meisje, 8 jaar) zou echt super zijn zeg.. zeg gaat helemaal GEK worden! !!! te gek…. ik doe mee, spannend! nu maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hard duimen en hopen.. #wienietwaagtwienietwint

 • Reply Sharon de Ridder juni 4, 2018 at 2:45 pm

  Heel erg gaaf voor mijn meisje van 9 jaar!

 • Reply Wilma Bosch juni 4, 2018 at 2:19 pm

  Wat een leuke actie zeg 😀
  Ik doe graag mee voor onze 3 kleindochters . Een van 6 en 2 van bijna 3 🙂

 • Reply Tamara v Bodegom juni 4, 2018 at 2:15 pm

  Wat een geweldig leuke actie! Ik doe mee voor mijn zoontje van 8. Ik ben reuze benieuwd… (en stiekem hoop ik dan ook dat de winnaar wel een foto showt van wat er uitgezocht is) 😉

 • Reply Riggie van lochem juni 4, 2018 at 11:39 am

  Super leuk voor mijn 3 kids van bijna 2jaar, 5jaar en en bijna 7 jaar. Leuk leuk leuk. Ik kende listi nog niet!!

 • Reply silvana Seeger juni 4, 2018 at 11:28 am

  Heeel erg graag voor mijn tweeling dochters van 7! ik doe ook mee via facebook en heb het geliked en gedeeld 🙂

 • Reply Alyt van der Heide juni 4, 2018 at 11:17 am

  Super tof.
  Meisje 9 jaar

 • Reply Miranda wils juni 4, 2018 at 9:45 am

  dat zou nog echt superleuk zijn zeg ❤️❤️❤️

 • Reply Corinne de Graaf juni 4, 2018 at 9:04 am

  Mijn zoon wordt volgende maand 9 jaar.Dus dat zou leuk zijn een verrassingspakket.

 • Reply Else-Marie juni 4, 2018 at 8:29 am

  Wat een leuke prijs! Ik doe mee voor mijn zoontje, is nu bijna 3 maanden☺

 • Reply Tanja Kuijer juni 3, 2018 at 11:56 pm

  Geweldig Coolest kid on the Blog wat een verwennerij! Hopelijk maken jullie mijn zoontje van 18 maanden met een prachtig super speelgoedpakket van LISTI dol blij! Wat zou het geweldig zijn als mijn kleine mannetje eens verrast zou worden met een super leuk LISTI pakket!. Met het speelgoed van zijn oudere broer (8jaar) en oudere zus (10 jaar) heeft hij niet veel, het is vaak nog te gevaarlijk voor hem om mee te spelen ivm kleine onderdelen. dus wat zou het fantastisch zijn als mama eens een te gek LISTI speelgoed pakket voor ons kleinste mannetje zou winnen, nou dan raken we van blijdschap buiten zinnen 😀 :D! Dank voor deze geweldige kans tijdens de waanzinnige winweek!. Met veel plezier alle stappen om kans te maken ondernomen, nu maar duimen en hopen dat er een geweldig jongens speelgoedpakket naar ons toe mag komen :D! De kans is klein, maar de wens is groot. Groetjes Tanja

 • Reply sylvia juni 3, 2018 at 11:20 pm

  ooohh wat een geweldige actie is dit! Ik doe graag mee voor mijn jongens van 2 en 6 jaar, ze zouden het vast super vinden om een verrassing te krijgen! listi kende ik al, ik like ze al een tijdje op facebook, heel erg handig!

 • Reply Louise juni 3, 2018 at 11:05 pm

  Dochter van 1 jaar of zoon van 3 jaar

 • Reply Heidie van der Steeg juni 3, 2018 at 10:55 pm

  Wat een superleuke actie! Ik maak graag kans op een verrassingspakket voor een stoere 9-jarige jongen. De Listi pagina heb ik al eerder geliked.

 • Reply Claudia Diependaal juni 3, 2018 at 10:19 pm

  Wow sprakeloos. Wat een waanzinnige prijs wordt hier weggegeven! Ik doe mee voor een meisje van bijna 4. Super zeg!

 • Reply Dorian van Haren juni 3, 2018 at 10:03 pm

  Wat een geweldige actie! Mijn kleinzoontje is bijna 1 jaar, wat zou Listi voor hem uitzoeken..? #spannend

 • Reply Annie den Uijl - Oudshoorn juni 3, 2018 at 8:47 pm

  Wat gaaf ik doe mee voor onze achterkleindochter, een meisje van 1,5 jaar! We zijn nog onbekend met Listi, maar wat zie het er al leuk uit!

 • Reply Bianca Fenna juni 3, 2018 at 8:45 pm

  Ik doe SUPER graag mee voor mijn dochter, ze is bijna jarig en wordt 7 jaar. Wat een superverrassing zou dit pakket zijn.

 • Reply Nathalie Hellmig juni 3, 2018 at 8:45 pm

  Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Dit is echt superleuk zeg Coolest Kid On The Blog . Com <3 <3 <3 Wat een WAANZINNIGE en geweldige prijs gaan jullie weggeven, WAUW, WAUW, WAUW!! <3 Ik wil natuurlijk hééééééééééééél graag kans maken op zo'n GEWELDIG speelgoedpakket voor dochterlief 😀 Ohhhhhh zou echt TE GEK zijn.. m'n meisje is 8 jaar 😀 dus kom maar op!! SPANNEND!! Ik ben echt helemaal ENTHOUSIAST MAAK ME GEK!! Je zou 't maar mogen winnen zeg 🙂 zou toch GEWELDIG zijn!! Ik heb alle stapjes gevolgd natuurlijk….

  Check: ✔️ Geliked
  Check: ✔️ Hééééél hard duimen & hopen

  FINGERS CROSSED! Liefs Nathalie :*

 • Reply Brenda van tilburg juni 3, 2018 at 8:42 pm

  Dit klinkt echt megaaaaa spannend…..een verassingspakket voor de meiden ♡♡♡ hoe leuk is dat dan…. die gaan stuiterend van links naar rechts de huiskamer door denk ik 😉
  Mams gaat maar snel een kansje wagen 🙂

 • Reply erika panjer juni 3, 2018 at 8:39 pm

  ik doe graag mee voor een meisjespakket in de leeftijd 0-3 jaar zou heel leuk zijn

 • Reply Linda Raaijmakers juni 3, 2018 at 8:17 pm

  Ik doe mee voor onze tweeling Lucas en Eva en ga dus voor een jongenspakket hihi. Ik kon Listi nog niet 🙂

 • Reply Amanda geers juni 3, 2018 at 7:10 pm

  Onwijs gave actie..hiermee maak je mijn zoontje en daarom ik ook ontzettend blij, gelukkig.
  Wij gaan duimen!!

 • Reply Marieke van Dus juni 3, 2018 at 6:50 pm

  Wat een gave prijs!! Die zou ik wel willen winnen voor mijn neefje , die 28 juni zijn 3de verjaardag viert!!

 • Reply Deborah Eisinga juni 3, 2018 at 6:23 pm

  Wauw dit wil ik wel winnen voor mijn zoon die bijna 5 wordt!

 • Reply Flu juni 3, 2018 at 4:48 pm

  Wat een leuke actie..

  Wij maken al jaren lijstjes. Maar 1 of ander manier krijgen we bijna nooit wat op het lijstje staat..

  Ik doe graag mee voor onze dochter van bijna 3 en onze zoon van bijna 6.. onze dochter os ewn jongens meisje en onze zoon meer een poppenvader.. maar ze spelen eigenlijk met alles.

 • Reply Akkad juni 3, 2018 at 4:24 pm

  Wat een ontzettende leuke prijs zeg! Allemaal hoor, maar verassing op verassing is helemaal té gek! Dat Listi het pakket gaat samenstellen is dus nog verassender ook! Ik vertrouw er zeker op dat ze wel weten wat mijn jongen van net 7 jaar graag wilt hebben. Dat hij het cadeaupakket met zijn broertjes zal delen is vanzelfsprekend, maar deze gun ik hem!

 • Reply tineke landwier juni 3, 2018 at 4:20 pm

  Wow dit zou zo leuk zijn voor de laatste geboren princesje van onze familie ! Merci voor deze super samenwerking :o)

 • Reply ARIANE DELVALLEE juni 3, 2018 at 4:05 pm

  Super wedstrijd !
  Geweldig voor mijn zoon !
  Ik speel graag

 • Reply Michael Bouwman juni 3, 2018 at 3:59 pm

  Super prijs voor mijn dochters!!! Deze kans kan ik dan ook niet aan me voorbij laten gaan <3 :). Hier zullen mijn kids gewoon heel blij van worden

 • Reply E. Wout juni 3, 2018 at 3:46 pm

  Ik kende Listi niet, wat leuk!! Ik doe graag mee voor mijn zoon van 5 jaar… Hij is dol op verrassingen!

 • Reply eve juni 3, 2018 at 3:29 pm

  Ik doe heel graag mee voor mijn dame van net 3 jaar 🙂

 • Reply Hester juni 3, 2018 at 2:38 pm

  Wat een supergave prijs!
  Ik doe mee voor mijn dochter Anna van 9 maanden. De kleine meid gaat nu echt op ontdekking uit en vind nieuw speelgoed ontzettend interessant
  Duimen

 • Reply Linda juni 3, 2018 at 2:30 pm

  Wat een gave winactie zeg! Speelgoed is vrij prijzig, maar o zo leuk, dus ik waag een kansje. Of eigenlijk meerdere kansjes 🙂
  Ik twijfel voor wie ik mee zal doen, maar ik ga toch voor mijn dochtertje Fenna van ruim anderhalf (10 oktober 2016). Zij wordt grote zus, dus over een poosje kan haar broertje er ook mee spelen.

 • Reply Trotsema fati juni 3, 2018 at 1:38 pm

  Geweldig! Ik doe graag mee voor mijn 3 zonen van 5 jaar en 1 jaar en 3de die wordt over een maand verwacht. Hopelijk worden ze de gelukkigen.

  • Reply Trotsema fati juni 3, 2018 at 1:42 pm

   Oeps Sorry voor de dubbele reactie!

   • Reply Astrid juni 3, 2018 at 3:37 pm

    Geen probleem hoor 😉 Kan uit enthousiasme natuurlijk gebeuren

 • Reply Maaike juni 3, 2018 at 1:35 pm

  Wat een leuke actie. We hebben een zoon en een dochter van 3

 • Reply Trotsema fati juni 3, 2018 at 1:30 pm

  Geweldig! Ik doe graag mee voor mijn 3 zoontjes van 5 jaar en 1 jaar en derde wordt over een maand verwacht! Hopelijk worden ze de gelukkigen.

 • Reply Nienke T Schroots juni 3, 2018 at 12:35 pm

  Listi klinkt als een dienst die hier heel goed van pas gaat komen, ik hou van dit soort tooltjes.
  Ik loot mee voor een leuk pakket voor onze dochter van 6,5. Zij vindt zoveel leuk dat ik het heerlijk zou vinden als ik een keer niet hoef te kiezen (ga Listi, ik vertrouw op je haha).

 • Reply Lindy Delmee juni 3, 2018 at 12:35 pm

  Oooooh ja! Ik doe graag mee, voor mijn dochtertje van 1 jaar. Ik kende Listi nog niet, maar voor haar volgende verjaardag ga ik dit zeker gebruiken, lijkt me echt heel handig! En ben heel benieuwd wat er allemaal in het speelgoedpakket zit (al weet ik zeker dat m’n dochterje álles leuk vindt!)

 • Reply Imar Bouwman juni 3, 2018 at 11:29 am

  Jaaaaaaa!! Dit is echt superleuk!Hier wordt ik nou HAPPY van!! Zou te gek zijn voor mijn dochtertje Juno die 11 juni aanstaande 9 jaar wordt. Dat zou een geweldig feest zijn met een mooi pakket samengesteld voor haar leeftijd.
  Ik ga duimen.
  Groetjes Imar ( trotse vader )

 • Reply Julia van empel-stamate juni 3, 2018 at 11:12 am

  Leuk! Ik doe graag mee!

 • Reply Jess Kniest juni 3, 2018 at 10:20 am

  Wat een leuke prijs!! Ik waag graag een kans voor mijn dochter van 3!

 • Reply Cindy Framke juni 3, 2018 at 10:07 am

  Wat een supergave actie! Ik doe heel graag mee. Ik ga voor een meisjespakket want ik heb 2 dochtertjes van 7 en 4 en in november verwachten wij nog een meisje erbij. Dus zou super zijn om ze alle 3 te verrassen.

 • Reply Trudy juni 3, 2018 at 10:04 am

  Super zeg! Wij doen graag mee voor onze zoon Max van bijna 4 jaar!

 • Reply Maaike W juni 3, 2018 at 10:03 am

  Ik doe graag mee!
  Ik heb een jongen van 5 jaar

 • Reply Kim juni 3, 2018 at 9:55 am

  Ik doe graag mee! Kan het pakket ook voor 2 kids samengesteld worden? Jongen 9 jaar en meisje 4 jaar.

 • Reply Babette ‘t Hart juni 3, 2018 at 9:49 am

  Wat ontzettend handig zo’n lijstje waarbij prijzen vergeleken worden. Dat is inderdaad een nieuwe stap. Nu ben ik dat aan het doen, want mijn dochters lijstje is al klaar voor haar 5e verjaardag binnenkort! Volgend jaar stap ik over…scheelt heel veel werk. En die tijd kun je als moeder véél beter inzetten!

 • Reply Marian Zw juni 3, 2018 at 9:40 am

  Super handig om zo lijstjes te maken, ik doe graag mee voor een jongen, 6 jaar, met drie meiden boven hem is meiden speelgoed nog steeds in de meerderheid.

 • Reply Mirjam juni 3, 2018 at 9:40 am

  Wat een leuke prijs! Wordt Julia (4 jaar) vast ook heel blij van! Die houdt wel van verrassingen en cadeautjes

 • Reply Manon Toemen juni 3, 2018 at 9:38 am

  Wat leuk zeg. Ik kende de site helemaal niet. Doe graag mee voor onze oudste zoon Gijs van bijna 6 jaar ☺

 • Reply Marijke horjus juni 3, 2018 at 9:25 am

  Super leuk,ik doe graag mee voor ons dochtertje Ylva (3jaar)

 • Reply Nance juni 3, 2018 at 9:10 am

  Graag voor een meisje mijn jongste is 21 juni jarig.

 • Reply marc de raden juni 3, 2018 at 9:01 am

  ik loot heel graag mee voor mijn zoontje

 • Reply Mirjam Hellingman juni 3, 2018 at 8:57 am

  Zou geweldig zijn voor mijn tweelingdochters van 11 jaar. Ik vind het best moeilijk om nog leuk speelgoed voor ze te vinden. Ik ben erg benieuwd waar Listi mee zal komen!

 • Reply Reni Claassens juni 3, 2018 at 8:53 am

  Gaaaf! Voor ons meisje die eind deze maand 2 wordt. Zou superleuk zijn! Ditckan ik dan delen met mijn petekindje die precies 1 week later 2 wordt. Ook een meisje.

 • Reply Raonah Stoetman juni 3, 2018 at 8:52 am

  Lijkt ons heel leuk om te winnen En wat een superhandige site, gaan we zeker uit proberen de eerstvolgende verjaardag! Ik wil hem graag winnen voor mijn dochters, ze zijn 7 en bijna 5.

 • Reply Eveline Kersten juni 3, 2018 at 8:49 am

  Ik wil graag winnen voor een meisje van 4 jaar. Want bij de leeftijd 4 jaar komt toch weer een nieuwe speelgoed categorie, die wij nog moeten halen. Als het kan en mag, mag er wel 1 dingetje voor een 1 jarig meisje in zitten 😉

 • Reply Kelly juni 3, 2018 at 8:42 am

  Jaaa leuk! Voor mn zoontje die bijna 2 wordt

 • Reply Réwana juni 3, 2018 at 8:38 am

  Ou super vet, voor een jongen van 5 jr

 • Reply Els Wanders juni 3, 2018 at 8:38 am

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Lisa, over een maand wordt ze 4 jaar.

 • Reply Anna juni 3, 2018 at 8:35 am

  Ik doe heeeeeeeel graag mee…!

  Facebook: An Na

 • Reply Wendy g juni 3, 2018 at 8:30 am

  Ik waag graag een kansje voor onze lieve zoon van 6. Wat een super prijs om te mogen winnen!!

 • Reply Chantal Obbink juni 3, 2018 at 8:30 am

  Wauw ik doe graag mee voor mijn zoon die bijna 4 jaar wordt. Hij kan niet wachten om naar school te gaan. Nog even geduld en dan mag hij na de zomervakantie dan ook echt! Zou fantastisch zijn om een mooi pakket voor zijn verjaardag te winnen. Zo komen wij de zomer wel door

 • Reply Daan Moerland juni 3, 2018 at 8:22 am

  Wat een leuke actie zeg! Mn meisje van 4 heeft me de laatste tijd zo goed geholpen in het klussen, vind wel dat ze een leuke verrassing verdiend!

 • Reply Goele H juni 3, 2018 at 8:19 am

  Ik doe heel graag mee voor een jongen die 6 wordt. Zou een prachtig cadeau zijn voor zijn verjaardag!

 • Reply Grietje van der meer juni 3, 2018 at 8:17 am

  Ik doe heel graag mee voor ons zoontje Ruben die bijna 5 jaar word!
  Dit zou een geweldige verassing voor hem zijn.

 • Reply Karin juni 3, 2018 at 8:12 am

  Dit is wel een hele leuke prijs voor mijn zoon die volgende maand 4 wordt!

 • Reply Kristel Gubbels-Daemen juni 3, 2018 at 8:10 am

  Wow wat een super mooie prijs. Hier maken we heel graag kans op voor onze dochter Lotte die bijna 1 jaar wordt. Dan is dit wel een heel mooi cadeau en verrassing.

 • Reply Femke juni 3, 2018 at 8:10 am

  Wow dat is leuk! Ik zou graag meedoen voor een pakket van 3 jongens van 3, 6 en 9 (de jongsten zijn over een paar maanden al een jaartje ouder)
  Als het echt voor 1 kindje moet zijn dan mogen zij kiezen want dat is toch lastig voor mij.
  Overigens spelen ze nu alle drie met lego, dus genoeg wat ze allemaal leuk vinden

 • Reply elisabeth maria martina juni 3, 2018 at 8:05 am

  wat een geweldige actie weer, ik doe mee voor mijn kleindochter dit keer, ze word 10 een kroonjaar en dat verdiend een heel bijzonder gebaar #duimenmaar

 • Reply Tamara juni 3, 2018 at 7:59 am

  Gaaf! Ik doe mee voor mijn zoon van 2,5 jaar. Hij zal er heel blij mee zijn.

 • Reply Ipie Oudshoorn juni 3, 2018 at 7:56 am

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter van 10.

 • Reply Marjo juni 3, 2018 at 7:27 am

  Wat een super prijs wel een moeilijke keuze voor wie ik wil winnen. Maar ga dan toch voor onze oudste een jongen die 8 is

 • Reply Dionne van der Kooij juni 3, 2018 at 7:26 am

  Wat een gave prijs zeg! Ik doe graag mee voor onze jongen/meisje tweeling van 2,5 jaar. We hebben net een grote speelgoed schoonmaak gehouden en al het babyspeelgoed gedoneerd. Maar nu hebben ze zelf nog maar heel weinig. Weet zeker dat ze allebij heel veel plezier eraan zullen beleven. Bij ons maakt het dus niet echt uit of het voor een meisje of voor een jongen is, en mochten we winnen laten we ons graag verrassen!!

 • Reply Loes juni 3, 2018 at 7:19 am

  Ik doe graag mee voor mijn oudste zoon, hij is net 4 geworden.

 • Reply Lisa juni 3, 2018 at 7:18 am

  Ik ben benieuwd naar Listi, kende het nog niet. En zo’n toffe prijs wil mijn dochter van bijna 2 natuurlijk heel graag winnen. Ze is een beetje uitgekeken op haar speelgoed maar we zijn wat inspiratieloos wat we nog zouden kunnen aanschaffen. Wij wachten in spanning af! (Het lijkt wel Sinterklaas )

 • Reply Els Black-Stoker juni 3, 2018 at 7:16 am

  Ooh ik doe graag mee voor mijn jongste zoon Tyler, die word 9 augustus 4 jaar.

 • Reply Kelly Aarts juni 3, 2018 at 7:04 am

  Superleuke prijs! Kende Listi nog niet, maar ga zeker kijken. Lijkt me heel handig.
  Doe graag mee voor mijn dochter van 6 (bijna 7).

 • Reply Laura juni 3, 2018 at 7:03 am

  Wat ontzettend gaaf!! Ik doe mee voor onze jongste! Mick van bijna 4 jaar! Als derde in een rij heeft ie veel speelgoed wat van zn broer en zus is geweest, en dit zou dan speciaal voor hem zijn! Wat een blij mannetje zal hij dan toch zijn

 • Reply chantal norder juni 3, 2018 at 7:03 am

  wat een coole prijs!hier zou mijn zoon robin echt super blij mee zijn hij is bijna 8 jaar ben benieuwd wat Listi voor hem gaat samenstellen begin alvast met duimen

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.