(door Roxanne)

Hi, let me introduce myself. Mijn naam is Roxanne, 23 jaar oud en samen met mijn vriend ( bijna 6 jaar samen ) heb ik een zoon. Op 18 januari 2017 na een zwangerschap van bijna 42 weken is Djéliano Niilo Maalderink geboren, jep ik ben zo soort mama die van aparte namen houd. Sarcasme is iets waar ik heel goed in ben dus hou daar vooral rekening mee.

De komende tijd mag ik jullie meenemen in Djéliano ze kleding keuzes naja eigenlijk die van ons en waarom we die keuzes maken. Je zult vooral veel monochrome en army voorbij zien komen. Djéliano is een echte jongen dus geen lieve printjes voor ons maar wel heerlijke comfi pakjes en stylish verantwoordde sets.

Day 1

Alles op deze foto met uitzondering van de schoenen is van Kleren Maken De Baby.
KMDB is één van mijn absolute favoriete merken en is dan ook een echte must in Djéliano ze kast ( schaam je als je niks van ze hebt okey ).
Zoals je ziet is het een combi die je veel bij ons kan zien. Stoer en totaal niet ‘baby’.
De schoenen komen van JD sports.

Day 2

Who said a boy cant wear panter ?!
Juist Djéliano rockt hier de panter onesie van believemode.
Als we naar buiten gaan doen we er stoere laarsjes onder een beanie erbij en natuurlijk een grote sjaal.

Day 3

Deze trui van LittleLoveLies is één van de weinige items met een blauwe kleur in zijn kast. Zelf moet ik toegeven blauw staat hem echt wel mooi zolang het maar een stoere print is ! Het broekje komt van Fashionkids NL en is één van onze favoriete broekjes. Hoogstwaarschijnlijk ga je die nog veel vaker zien.

Day 4

Hoe tof is deze set ?! De foto is bewust van de achterkant genomen want hoe gaaf is de bomber met naam van Fashionkids NL ! Het vestje die iets onder de bomber uitkomt + de pet en sjaal komen uiteraard van KMDB. Het broekje die die hier draagt is van OUAPC (Once Upon A Pink Cloud) en de schoenen zijn van JD sports.

Day 5

Deze maand word onze baby een echte dreumes … Ja ik geef het toe me mama hart huilt en ben al 6 maanden bezig met voorbereidden. Bij een eerste verjaardag hoort uiteraard een cakesmash so we did that. Het shirtje is van Baby’s Closet en is speciaal voor Djéliano aangepast want uiteraard is het thema van ze eerste B-day monochroom Batman. Het broekje is weer van Fashionkids NL dezelfde leren harem als op dag 3.

Day 6

We hebben weer een volledige set van KMDB goh hoe kan dat toch ?! Jullie kennen vast allemaal de liedjes wel waar dit shirtje op slaat en laat dat nou net Djéliano ze genre zijn.. kind gaat helemaal los op die beat joh. Stoeltje komt van de Prenatal en schoentjes weer van JD.

Day 7

Okey dit shirt past zo goed bij onze kleine terror. Hij is van Baby’s Closet maar wij hebben hem via Ninito. Het broekje met leren zakje voorop is ook van Baby’s Closet en is een hele gave harem. Het ballenbad waar die in ligt is uiteraard van Misioo en we hebben hem via de Gele Flamingo.


Hi, let me introduce myself. Mijn naam is Roxanne, 23 jaar oud en samen met me vriend ( bijna 6 jaar samen ) heb ik een zoon. Op 18 januari 2017 na een zwangerschap van bijna 42 weken is Djéliano Niilo Maalderink geboren, jep ik ben zo soort mama die van aparte namen houd. Sarcasme is iets waar ik heel goed in ben dus hou daar vooral rekening mee.

De komende tijd mag ik jullie meenemen in Djéliano ze kleding keuzes naja eigenlijk die van ons en waarom we die keuzes maken. Je zult vooral veel monochrome en army voorbij zien komen. Djéliano is een echte jongen dus geen lieve printjes voor ons maar wel heerlijke comfi pakjes en stylish verantwoordde sets.