Slapen in een trein, spelen met zwaartekracht, binnenkijken op een woonboot, luisteren naar honderden weetjes en nog veel meer. op coolest kid on the blog vind je honderden blogs over interieur, fashion, toys, travel, diy’s, momtalk en nog veel meer….

Over Coolest Kid On The Blog

Hey, super dat je hier bent! Ik ben Astrid, super mama van maar liefst vier kids (leeftijd 2-9 jaar) en gelukkig getrouwd. 

Op CKOTB schrijf ik graag over kinderkamers, travel tips met kids, DIY’s die niet alleen leuk maar ook makkelijk zijn. Ook vind je er nieuwe speelgoed tips, #OOTD inspiratie en andere trends.

Sinds een aantal jaar heb ik ook een passie voor spelend leren.

De kinderen zelf laten ontdekken, hun creativiteit laten volgen en al spelend de wereld leren kennen.

Daarover kun je meer lezen in onze Smart Kids sectie.

Meer over mij

Kom je even binnen kijken?

#instasrooms

 

Wil je ook een fantastische en stijlvolle (kinder)kamer maken bij jouw thuis?! Of ben je op zoek naar inspiratie over hoe je een (kinder)kamer kunt veranderen met een paar kleine aanpassingen? Pak dan een lekker drankje erbij en lees dan één, of alle, interieur blogs.

Gift Guides

Cadeau keuzestress?

Met honderden cadeau’s die gekocht zijn en ook cadeau’s die we juist niet hebben gegeven, weten wij als geen ander wat de beste cadeau’s zijn voor kids.

Je kunt ze vinden op leeftijd, maar ook op onderwerp. Wil jij graag een leuk boek?! Bekijk dan onze books-gift-guide. Liever een cadeautje voor een actief kind? Onze active-kids-gift-guide is dan perfect voor jou. Je kunt alle gift guides hier vinden…

Travel met kids

Reizen met kids (zeker als het er meerdere zijn) is niet altijd even makkelijk, toch?! Nou, dat valt best mee. Met onze travelhacks & hotspots kan het bijna niet meer mis gaan!

DIY projecten

Ook voor ouders die niet zo creatief denken te zijn hebben wij allerlei toffe DIY projecten. We proberen ze zo simpel mogelijk te houden, maar het resultaat is altijd groots!

Shops

Duizenden (online) shops die allemaal wat moois hebben. De beste shops en de tofste (handgemaakte) items vind je hier. Ken of ben jij een toffe shop? Let us know!

Join the club

 

Op de hoogte blijven van al onze nieuwste blogs, win-acties en ander leuks?! Join the club en wij sturen je ongeveer 1x in de week een fijne happy mail in je digitale inbox.

Iets toesturen?

Post en pakketjes sturen kan altijd. Vraag ons adres op via ons email adres. 

We zijn benieuwd!

 

Contact

info@coolestkidontheblog.com

of voor persberichten/samenwerkingen

collab@coolestkidontheblog.com

 

Volg ons overal en altijd 

Stalken mag dus zomaar!